Bez srama 1244 pregleda 13. ožujka 2018.

Pronađi iskru: 5 načina kako začiniti vezu

Pixabay

Kada si već dugo u vezi, ona iskra koju ste osjećali na početku više nije tako rasplamsana. To nije razlog za paniku jer uvijek postoji način na koji možeš začiniti vezu i napraviti da bude ponovo zanimljiva. Ovo je pet načina na koje možeš vratiti tu iskru. Hint: nije seks.

1. Odite na pravi spoj

Osim što samo ležite doma i gledate serije, dobro je tu i tamo otići van na pravi spoj. Ne treba biti riječ o skupim večerama, možete se otići prošetati, na sladoled ili u zoološki. Samo da je izvan kuće i da se osjećate posebno. 

via GIPHY

2. Razbijte rutinu

Svi volimo rutinu i lako je u nju pasti, ali dobro je ponekad činiti neuobičajene stvari. Pokušajte iznenaditi jedno drugo sitnicama ili ne planirati stvari nego ići na više spontanih izlazaka. 

via GIPHY

3. Odite na neko novo mjesto

Ne morate odmah kupiti avionske karte za Ameriku, ali barem promijenite kafić ili restoran gdje inače izlazite i odmah će vam biti zabavnije. 

via GIPHY

4. Prisjetite se svih lijepih trenutaka koje ste imali

Važno je gledati u budućnost, ali ponekad se trebate prisjetiti svih lijepih trenutaka koje ste već proživjeli skupa. Na taj način ćete se ponovo povezati oko svega i biti još više uzbuđeni oko planiranja budućnosti.

via GIPHY

5. Pokaži da si još uvijek tu za njega u svakoj situaciji

Pronađi male načine na koje ćeš pokazati da si još uvijek zaljubljena kao i prvi dan. Uvijek ga pitaj kako je i razgovaraj s njim, slušaj ga i ponudi savjet. Ako je nešto spomenuo, probaj to spomenuti i pričati o tome. 

via GIPHY

Nije samo za znoj: 5 trikova za što sve možeš koristiti dezić

Kralj Tindera: "Bolje je naći ljubav online nego uživo"

Ekipa došao je i taj dan, pomozite izabrati novi logo serije Isti san! 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Moram probat...al cim nadem decka 😂