Bez srama 8759 pregleda 15. veljače 2021.

Prvi teaser za film 'After We Fell' napokon je vani!

screenshot/youtube

Još nema službenog datuma izlaska filma, a fanovi se nadaju da će to u svakom slučaju biti već 2021.

Objavljen je prvi službeni teaser trailer za film 'After We Fell' i prava je to poslastica za Valentinovo za sve obožavatelje, piše Seventeen. Treći nastavak hit filma 'After' ponovno je spojio Tessu i Hardina, ali da se fanovi ne vesele previše, tvorci filma ipak su ubacili i pokoju tenziju i svađu čisto da priču održe napetom i zanimljivom.

POGLEDAJTE TRAILER:

U trećem nastavku pojavljuju se i neka nova lica, a svi su, čini se, iz Tessine i Hardinove prošlosti. Međusobno će si priznati neke tajne koje su dosad čuvali, ali će ih one samo još više zbližiti.

U traileru je prikazana i tučnjava u kojoj Hardin sudjeluje, ali nitko nije siguran s kime se to točno potukao. Tessinim tatom? Svojim tatom? Njezinim bivšim? 

Odgovore na sva ova i još brojna druga pitanja koja imamo nakon gledanja trailera dobit ćemo vjerojatno već ove godine, ali službeni datum izlaska filma još nije objavljen. Film je i ovoga puta temeljen na istoimenoj knjizi, a dok ne izađe, možete ponovno pogledati prva dva nastavka ili pročitati knjige.

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

 | Autor:

Tvoja reakcija?