Bez srama 335 pregleda 04. veljače 2017.

Pssst! Ovih 5 stvari nikad ne smiješ reći dečku

Svađa
Dreamstime

Neke stvari ipak ne bi trebala podijeliti s voljenom osobom

Iako bi prema svom dečku uvijek trebala biti iskrena, ponekad je bolje da svoje mišljenje zadržiš za sebe.

Neke stvari dečki jednostavno ne vole čuti, a tebi se možda čine bezazlene. Upravo takve "sitnice" mogu ostaviti trajne ožiljke na vašoj vezi, iako to u početku nećeš shvaćati...

Kako bi izbjegla takav scenarij, donosimo ti rečenice koje moraš izbjegavati.

- Moramo razgovarati!

via GIPHY

Ove dvije riječi za svakog dečka znače nevolju i izazivaju strah koji je možda potpuno nepotreban.
Koliko god stvari bile ozbiljne, razgovor možete započeti i bez pompoznih najava. 

- Ne sviđaju mi se tvoji prijatelji.

via GIPHY

Trebaš zapamtiti da su njegovi prijatelji bili tu puno prije tebe i on ih je sam izabrao. Prije nego što mu kreneš predbacivati, razmisli zašto ti se ne sviđaju. Ako je stvar u tome da su bezobrazni prema tebi ili iskorištavaju tvog dečka, slobodno mu ukaži na to. Ipak, ako si samo ljubomorna na vrijeme koje posvećuje njima - suzdrži se. Prigovaranjem bi ga mogla natjerati da izabere njih umjesto tebe. 

- Moj bivši...

via GIPHY

Priznaj, ni ti ne želiš slušati o njegovim  bivšim ljubavima. Možda to radiš nesvjesno, ali konstantno slušanje o tvom bivšem natjerat će ga da pomisli da nije dovoljno dobar za tebe. 

- Ti uvijek/ nikad...

via GIPHY

Nema smisla vraćati se u prošlost i podsjećati ga na njegove pogrešne korake. Nitko ne voli slušati o svojim lošim potezima i strahovati hoće li napraviti neki krivi korak koji će automatski biti dodan na popis njegovih pogreški. Stvari postaju još gore kad zna da ćeš mu ih prvom prilikom "nabiti na nos".

- Ne vjerujem ti!

via GIPHY

Naglašavanjem svog nepovjerenja ništa nećeš postići. Ako planira napraviti nešto loše - to će napraviti vjerovala mu ti ili ne, a ako je prema tebi iskren - ovom ćeš ga izjavom samo povrijediti. Uostalom, ako mu zbilja ne vjeruješ vrijeme je da razmisliš o prekidu veze.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?