Bez srama 3972 pregleda 08. travnja 2021.

Regionalni youtuber šokirao izjavama o silovanju!

screenshot/youtube

Voditeljice su u nekom trenutku napustile studio te mu poručile: 'Emisiju možeš sam odjaviti'

Regionalni youtuber i fitness trener, Nikola Jovanović, poznatiji pod nadimkom Nixa Zizu, šokirao je nedavno svojim izjavama o silovanju u jednoj emisiji, piše Nova.rs. 

Youtuber je gostovao u emisiji Milice Vukliš i Jovane Andrejić na Hype TV-u, a kada su došli do teme seksualnog zlostavljanja, iznio je nekoliko nevjerojatnih tvrdnji koje su šokirale javnost diljem Balkana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Ne podržavam nasilje, ali žene, morate da razmislite malo s kim se viđate i zašto se viđate. Nemojte da idete kod nekoga ako vas zove u 10 sati uveče, posebno ako je stariji od vas, zna se šta taj hoće od vas“, izjavio je i pritom aludirao na to da su si žene "same krive ako su silovane".

Nakon što mu je voditeljica odgovorila kako nitko nema pravo nekoga silovati, čak i da gol šeta ulicom, on joj je odbrusio. "To što ima ili nema prava ne znači da ti nisi kriva. Ako naletiš na tako neku budalu koja je pijana i drogirana, a ti ideš ulicom polugola, ti si isto kriva. Kriva si ti što si prošla, nije on samo kriv", izjavio je, i dalje ozbiljan. 

 | Autor:

Voditeljice Jovana i Milica zatim su ispričale vlastite primjere situacija u kojima su se našle. Tako je Jovana ispričala kako joj je jedan muškarac u 11 navečer pokušao nasilno ući u automobil, dok je ona na sebi nosila zimsku jaknu. Milica je dodala kako je "ne uvijek ne", a youtuber je na to dodao: "Zavisi kakvo je to ne..."

U znak prosvjeda i zato što više nisu mogle slušati što youtuber govori, voditeljice su napustile studio i emisiju. Društvene mreže digle su se na noge nakon što je objavljena ova emisija, a na Twitteru je već sad hrpa komentara protiv nevjerojatnih i šokantnih izjava srpskog youtubera.

"Zaista vjerujem da ne gledaju svi muškarci sve žene kao seksualne objekte, već samo nerazvijeni manijaci", napisala je jedna korisnica na Twitteru

Ovo nije prvi puta da se youtuber našao na udaru kritika javnosti. Prije nekoliko godina Jovanović je javnosti postao poznat po skandaloznim izjavama nakon smrti glumca Marinka Madžgalja, kojega je optužio kako si je sam kriv što se razbolio, javlja Nova.rs. 

Tvoja reakcija?