Bez srama 38 pregleda 02. rujna 2016.

Nevjerojatna priča: Rođena je bez udova, a sada je uspješna slikarica!

Zuly Sanguino
Facebook @Zuly Sanguino

Šminkanje, spremanje kreveta i mnoge druge svakodnevne radnje njoj su pravi izazov...

Zuly Sanguino ima 26 godina, živi u Kolumbiji i njezin je posao - inspirirati ljude.

Da, dobro ste pročitali. Naime, ova je djevojka rođena bez dijelova udova i velik dio svoga života provela je tražeći način kako da se zavoli upravo takvu kakva je te kako da pronađe nužno samopouzdanje, a danas o svemu tome uči druge ljude. Ova uspješna slikarica i jedna od najboljih svjetskih govornica u jednom periodu svog života shvatila je da želi iskoristiti svoju situaciju kako bi pomagala drugima. No, nije oduvijek sve bilo tako jednostavno...

Zuly Sanguino | Autor: Facebook @Zuly Sanguino Facebook @Zuly Sanguino

U djetinjstvu sve ono što je za drugu djecu bilo uobičajeno, njoj je bilo izazov, a svaki dan nova borba. Nažalost, ovoj teškoj životnoj priči doprineslo je i samoubojstvo Zulyjenog tate koji si se odlučio oduzeti život kada je ona imala tek dvije godine. 

Zato je njezina mama preuzela ulogu njezinog anđela čuvara. Tjerala ju je da svakodnevno uči nove stvari, bori se za sebe i poticala je da drugima pokaže koliko je divna osoba.

Zuly Sanguino | Autor: Facebook @Zuly Sanguino Facebook @Zuly Sanguino

Ipak, Zuly su u školi često maltretirali i zlostavljali pa je jednoga dana odlučila skočiti sa zgrade.

Tko ju je spriječio i kako se nastavila njezina životna priča otkrijte u videu:

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°