Bez srama 11753 pregleda 09. travnja 2018.

Romantične ribice uživaju u poljupcima: Kako se ljubi tvoj horoskopski znak?

youtube

Nažalost, neki znakovi se stvarno vole ljubiti. No, ako uživaš u poljupcima koje daješ, a znaš li kako je onom drugom? Evo što možeš očekivati kad spojiš usne s Rakom, Vagom, Strijelcem i ostalim znakovima!

Ovan

Poljubac Ovna je energičan, snažan i upečatljiv. Ovan činu ljubljenja pristupa oduševljeno i on zna kako zapaliti partnericu. Poljubac Ovna dugo ćeš pamtiti! 

via GIPHY

Bik

Bik se ljubi senzualno, polagano ali čvrsto. Bikovi se prije ljubljenja vole i puno maziti ili držati ruku, dirati kosu i maziti po cijelom tijelu! Zvuči idealno!

via GIPHY

Blizanci

Eh, a ovaj znak je  promjenjive prirode, a takav mu je i poljubac. Ali, ako su u nešto sigurni to su poljupci. Oni su u ljubljenju pravi majstori. Željet ćete još jer će vas zaintrigirati, što je još više napaljujuće!

via GIPHY

Rak

Romantičari Rakovi se vole ljubiti i vrlo često iniciraju puse, no baš ne ostavljaju bez daha. Ali bit će ti ugodno, poznato i jednostavno dobro. 

via GIPHY

Lav 

Lav je vatreni znak, a i takve su mu i puse! Ovaj poljubac oborit će vas s nogu jer on zna kako se to radi! Za njegovu pusu, ekipa stoji u redovima!

via GIPHY

Djevica

Štreber Djevica je u svemu savršen, pa su mu takvi i poljupci! Osjećajni i pažljivi. No, malo fali strasti!

via GIPHY

Vaga

Oni vole udovoljavati partnerima,  jer je tvoj užitak je prioritet. Svaki poljubac koji podjele je jedinstven.

via GIPHY

Škorpion

Škorpioni su najstrastveniji znak, možete misliti samo kakvi su im poljupci! Oni su hodajuća vatra koja pali svakim cmokom!

via GIPHY

Strijelac

Nezasitni znak, jer žele uvijek više nego što imaju. Ako ih želiš osvojiti, ljubi ih posvuda jer im samo to treba!

via GIPHY

Jarac

Ovaj znak se ljubi elegantno i profinjeno. I ne daju ih svima, štoviše oko njih se moraš potruditi ako ih želiš osvojiti! 

via GIPHY

Vodenjak

Oni vole iznenadne i neobične poljupce. Ako ih želiš potaknuti da ti udijele pusu , moraš glumiti nezainteresiranu osobu. Vole se igrati mačke i miša!

via GIPHY

Riba

Ribe će vas poljubiti samo ako lijepo mirišete. Romantičnm i nježnim ribicama, miris najviše znači. A usput ne vole kada druga osoba ima zadah. One se ljube nježno, osjećajno i pažljivo.

via GIPHY

 

 

 

 

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve