Bez srama 10340 pregleda 09. prosinca 2018.

S ova dva horoskopska znaka nemaš baš nikakvu kemiju!

relationship.aims / instagram

Neki si ljudi odgovaraju više, neki manje, neki kao frendovi, neki kao ljubavnici, a neki - nikako

Provjeri s koja dva horoskopska znaka ti nemaš apsolutno nikakve romantične dodirne točke niti između vas postoji imalo romantične kemije, piše Bustle.

1. Ovan: Rak i Djevica

Ovnovi su otvoreni i nezavisni, zbog čega se nikako ne slažu s osobama koje se teško otvaraju drugima - poput Rakova. Također se ne slažu ni s Djevicama, koje su previše indiferentne i nisu strastvene po pitanju malih životnih stvari, što Ovnovi jesu.

2. Bik: Vodenjak i Lav

via GIPHY

Bikovi i Vodenjaci romantično se nikako ne slažu, jer prvi više cijene fizičku privlačnost, a drugi intelektualnu. S druge strane, Bikovi su previše 'blagi' naspram strastvenih i često egoističnim Lavovima, zbog čega nikako nisu dobar par.

3. Blizanci: Rak i Škorpion

Blizanci su prijateljski raspoloženi i vole pričati, a Rakovi su mirniji i ne otvaraju se lako drugima, što ih ne čini baš dobrim parom. Također se ne slažu ni sa Škorpionima koji više cijene emocionalnu intenzivnost, dok Blizanci više cijene intelektualnu privlačnost.

4. Rak: Ovan i Lav

Rakovi su okrenuti obitelji, dok su Ovnovi previše samostalni da bi se dobro slagali s njima. S druge strane, Lavovi su ti koji su uvijek u centru pažnje, što može baciti sjenu na Rakove kojima se to nikako ne sviđa.

5. Lav: Bik i Škorpion

via GIPHY

I Lav i Bik su tvrdoglavi i svojeglavi, zbog čega se njihove energije previše kose i nikako ne mogu biti u blizini jedno drugoga. S druge strane, Lavovi i Škorpioni nisu dobar par zbog toga što i jedni i drugi žele sve imati u svojim rukama i pod kontrolom, pa se baš i ne slažu kad se nađu na istom mjestu.

6. Djevica: Strijelac i Ribe

Djevice su previše skoncentrirane na male stvari u životu i na detalje koji se Strijelcima čine previše. Oni gledaju širu sliku i zbog toga se njihove energije nikako ne podudaraju. S druge strane, Ribe su emocionalne i ranjive, dok Djevice sve gledaju iz kuta razuma, a to ih u romantičnom smislu čini najgorim mogućim parom.

7. Vaga: Ovan i Jarac

via GIPHY

Ovnovi često iskorištavaju dobrotu i strpljivost Vaga, a Jarci i Vage ne slažu se zato što Jarci Vagama ne mogu pružiti dovoljnu količinu ljubavi i pažnje koja im je potrebna.

8. Škorpion: Blizanci i Strijelac

Škorpioni jesu strastveni, ali traže određenu dozu predvidljivosti. Zbog toga im ne odgovaraju avanturisti Strijelci, a s Blizancima se pak ne slažu zato što Blizanci za njih nisu dovoljno emocionalno uključeni u romantičnu vezu.

9. Strijelac: Djevica i Blizanci

Strijelci i Djevice ne slažu se zato što nisu fokusirani na iste stvari u životu (što je navedeno iznad), dok se Strijelci s Blizancima ne slažu zbog toga što im se ponekad ne da graditi snažniji ljubavni odnos već većinu toga prepuštaju slučaju.

10. Jarac: Vaga i Strijelac

via GIPHY

I Jarci i Vage cijene stabilnost, samo što Jarci više cijene strukturu i disciplinu, dok su Vage više društvene i nisu toliko za stroga pravila i to ih ne čini dobrim parom. Jarci sa Strijelcima pak ne dijele mnogo životnih ideala, a ako toga nema, ni jedna romantična veza ne može uspjeti.

11. Vodenjak: Ribe i Lav

Vodenjaci i Ribe ne slažu se jer prvi slijede razum, a drugi srce. S Lavovima se pak često ne slažu jer su Lavovi previše dramatični oko mnogo toga u životu, ali se mogu potruditi i graditi odnos, a ako to naprave, romantika između njih čak može i zaživjeti te opstati.

12. Ribe: Djevica i Ovan

via GIPHY

Ribe se slažu s mnogim znakovima, no s malo njih na romantičan način. Ribe i Djevice se ne slažu jer prvi gledaju romantiziranu sliku svijeta i veza, dok su drugi više racionalni. S Ovnovima se ne slažu jer ih njihove brige i promatranje svijeta iz previše pesimistične perspektive vuče dolje, a to ne odgovara njihovoj sanjivoj osobnosti.

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji božićni party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • petar.kneze14

    Haha nejdem u gimnaziju idem u osnovu
  • mala_loodacha

    whaaaat?