Bez srama 10844 pregleda 06. ožujka 2019.

Samo bahato: Ovi horoskopski znakovi su najumišljeniji

independenthoughts/instagram

Narcisoidnost im je drugo ime, a često ne vide nikoga osim sebe na cijelom svijetu

Oni ne mare za druge, već prvo uvijek gledaju sebe, a malo tko im se usuđuje suprotstaviti zbog njihova bahatog i samouvjerenog stava. Ovo su četiri najumišljenija horoskopska znaka, piše Janell Hihi. Jesi možda baš i ti među njima?

4. Bik

via GIPHY

Oni uvijek žele da sve bude kako oni zamisle i apsolutno ne prihvaćaju riječ 'ne'. Ako oni misle da je nešto u redu, onda bi svi trebali misliti da je to nešto u redu, a ako im se suprotstavite, pobijedit će vas tvrdoglavošću. Njih nije briga za tuđe mišljenje - osim ako se slaže s njihovim. Onda ćete im biti najbolji prijatelj!

3. Djevica

via GIPHY

Djevice su, zapravo, hodajući paradoks. Naime, iako su neviđeno samouvjereni i bahato nastupaju prema svima, duboko u sebi su najnesigurnije osobe na svijetu. Iako to, naravno, nikad neće pokazati. Nikome. I uvijek će glumiti da su kraljevi/kraljice Svemira. A njihov bahati nastup vrlo brzo može postati toliko zamoran da lako gube i one prijatelje koji su im bili najviše lojalni. Nikome se ne da stalno slušati o tuđem uspjehu i o tome kako je netko drugi najpametniji i uvijek u pravu. A Djevice baš tako govore o sebi...

2. Lav

via GIPHY

Lavovi, jednostavno, misle da su najbolji u svemu što rade, a takva doza samouvjerenosti i umišljenosti se jako rijetko viđa. Na svaki vaš komentar oni imaju protukomentar, a ako se ne slažete s njima, više im niste prijatelj. Tako je jednostavno...

1. Jarac

via GIPHY

Na prvom mjestu po bahatosti i umišljenosti su Jarci. Oni su toliko zaljubljeni sami u sebe i toliko opsjednuti svojim izgledom, ponašanjem i svime što naprave da sebe zamišljaju kao glavnu zvijezdu nekog mega uspješnog filma kojoj su svi ostali tek 'robovi'. Njima je moć i vlast sve, a tko im se suprotstavi, ne prolazi najbolje. Možda na tren i posumnjaju u svoju riječ, ali jako brzo se razuvjere. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    čak je i točno :D