Bez srama 238 pregleda 17. listopada 2019.

Šarić komentirao Nivesinu vožnju: 'Ona prkosi gravitaciji'

Sandra Simunovic/PIXSELL

Ni Ivan Šarić nije ostao hladnokrvan na vožnju Nives Celzijus s Jurjem Šebaljem. To je jedna od tema kojom se bavio u humorističnom showu Zenzacija koji možete gledati na YouTube kanalu 24sata.

Toliko toga se dogodi na internetu u tjedan dana da nam je uvijek potreban filter koji će za nas pronaći najbolje trenutke. Tu ulogu je preuzeo Ivan Šarić, a ovoga se tjedna u Zenzaciji poglavito bavio Nives Celzijus i njezinom vožnjom s Jurjem Šebaljem. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Nivesine grudi prkose gravitaciji", rekao je. Komentirao je i mađarske političare koji su imali burno ljeto kod nas u Dubrovniku. Na brodu su ih zabavljale prostitutke, a Šarić je pokušao razotkriti identitet jedne od njih.

"Ako bolje približite, vidjet ćete da joj se vidi odraz u staklu", otkrio je. 

Još ga je nešto nasmijalo

via GIPHY

Nasmijao ga je i bagerist iz BiH koji je uništio automobil svom dužniku. Navodno mu je vlasnik auta dugovao 4.500 kuna, a kako taj novac nije dobio u roku, bagerist mu je zgnječio parkirani auto. 

U Zenzaciji je izdvojio i sav namještaj koji će dobro doći onima koji žive su skučenim prostorima jer si ne mogu priuštiti stan zbog porasta cijena nekretnina. Od stepenica, kreveta, ormara, umivaonika…

Što je još rekao pogledajte u cijeloj epizodi na YouTube kanalu 24sata.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?