Bez srama 481 pregleda 13. listopada 2019.

Šarić o Kristini Mandarini: To nisu mandarine nego lubenice

24sataVideo

Internet senzacija Kristina Mandarina nije zaobišla ni Ivana Šarića. U novoj epizodi Zenzacije našalio se s njezinim mandarinama, a inspiraciju za smiješne skečeve dala mu je i predsjednička kandidatkinja Ava.

"Kolinda Grabar Kitarović se kandidirala za predsjednicu Republike Hrvatske i svi su bili iznenađeni. Ona nam je toliko često u Zenzaciji da će morati postati rubrika. Imala je 20-minutni govor u kojem je rekla da će očuvati hrvatsku obitelj, što god to značilo", rekao je Ivan Šarić u novoj epizodi Zenzacije koja izlazi na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Predsjednički izbori su pred vratima, a svoju je kandidaturu među posljednjima objavila pjevačica, književnica, slikarica i glumica Ava Karabatić.

"Čak joj je i dobar program. Zaštita životinja, strože kazne za nasilje nad njima, nova politika gospodarenja otpadom, suzbijanje korupcije, obmana i laži, veće provjere rodbinskih i prijateljskih veza... Ma, Avu za predsjednicu", čitao je Šarić ponosno njezin program i zaključio da će biti žestoka protukandidatkinja.

O Kristini Mandarini

 | Autor: Marko Prpic/PIXSELL Marko Prpic/PIXSELL

U epizodi se raspričao i o internet senzaciji Kristini Penavi, odnosno Mandarinki. 

"Nitko ne zna kako ona uspije prodati 300 kilograma mandarina na dan. Veliki moralisti na internetu su se zbog toga pobunili", rekao je. 

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?