Bez srama 373 pregleda 03. prosinca 2014.

Savršen plan za najluđi dan: Kako organizirati nezaboravnu zabavu

Ako vas roditelji ne puste da Novu godinu dočekate kod prijatelja u njegovoj vikendici na moru, organizirajte vi cool tulum. Pozovite prijatelje iz razreda, ali i poznanike

Party je idealna prilika za upoznavanje s onim plavookim dečkom ili onom prezgodnom crnkom. Za svoj izgled na dočeku pobrinite se do najsitnijih detalja. Mnogi vjeruju kako crvena boja u novogodišnjoj noći donosi sreću u sljedećoj godini pa nikako ne zaboravite odjenuti nešto crveno!

Prije tuluma obavezno napunite mobitele do kraja kako ne biste ostali bez baterije. Svatko u svom srcu najbolje zna što želi i što bi trebao promijeniti i stoga bi trebali donijeti i jednu novo - godišnju odluku. Skupite hrabrosti na dočeku prići simpatiji i započeti razgovor, napravite nešto što ste oduvijek željeli, manje se družite s prijateljima virtualno, a više uživo. Uštedite nešto novca ili postanite volonter. Za Novu godinu skupite hrabrosti za pozitivne promjene. Sretna vam Nova! 

TEMA PARTIJA

Budite originalni i priredite tematsku zabavu na kojoj će tulumariti “vampiri”. A ako vam je dosta “Sumrak sage”, možete biti i superheroji, prinčevi i princeze ili se možete vratiti u neko određeno razdoblje, recimo ‘30-e godine.

KAKO SE OBUĆI

Ako ćete izbjeći tematsku zabavu, morate se dobro “skockati”. Za cure je uvijek u trendu crna haljinica, koju je lako upotpuniti dobrim nakitom, cipelama i torbicom. Šljokice i sjajni materijali su “in” za najluđu noć...

IZBOR GLAZBE

Ako niste glazbe - ni fanatik, možda netko od vaših prijatelja - jest! Raspitajte se i zamolite ga neka snimi nekoliko glazbe - nih mixeva. Ili još bolje - ako želi DJ-irati, neka ponese laptop, potrebne ka - bele i juhuuj, imat ćete su - per tulum!

DEKORACIJE

Obavezan modni dodatak u stanu za novogodišnji doček su baloni. I šareni konfeti su neizostavni, kao i trubice. Ali potrudite se pronaći one veće jer će sitnije vašoj mami zadati muke pri čišćenju stana. Izbjegavajte petarde kako nekome ne bi trebala Hitna!

HRANA I PIĆE

Hranu i piće prilagodite temi partyja. Budite maštoviti. Voćni kokteli sa šarenim kišobrančićima nikad ne izlaze iz mode. Uz maminu pomoć možete napraviti malene sendviče i kolačiće u obliku praščića, smajlića, ili nekih drugih likova. 

PONOĆNO SLAVLJE

Svakako se pobrinite da, prije nego što otkuca ponoć, stojite do osobe drugog spola. Ako poljubite dečka ili curu, imat ćete sreće u ljubavi cijelu godinu. :) Neka svatko u ruci ima čašu kojom ćete nazdraviti. Naravno, pogledajte i neki vatromet. Vani ili na TV-u. 

FAJRUNT

Frendovima obavezno unaprijed recite do kada će tulum trajati kako bi mogli obavijestiti roditelje. Oni koji žele prespavati, neka vam unaprijed to kažu kako bi i njihovi starci unaprijed mogli planirati svoj doček. A ako spavaju, da se ne bude bezveze.

Tvoja reakcija?