Bez srama 27 pregleda 10. studenoga 2016.

Savršen poljubac? Moguće je uz ove 4 lekcije

Poljubac
Web

Imamo recept kako postati pravi majstor u ljubljenju...

Poljupci proizvode divne emocije, a to ovisi i o kemiji između vas i osobe s kojom se ljubite. Ipak izvedba nije zanemariva. Uz malo vježne, postat ćete pravi majstor u ljubljenju. Garantiramo!

1. Pripazite na zadah

Samo se stavite u suprotnu poziciju. Što da vi pokušavate iskazati svoje emocije kroz poljubac, ali zadah druge osobe vam to ne dozvoljava. Obavezno imajte pri ruci pepermint bombone ili žvakaće gume. Pazite na to da redovito perete zube i čistite jezik kako biste se riješili bakterija koje stvaraju loš zadah.

2. Iščekivanje tog događanja 

Ako ste tek na početku veze, ne brzajte s poljupcima. Najslađe je to iščekivanje koje će u pravom trenutku prekinuti nezaboravnim poljupcem. No ipak nemojte čekati baš predugo kako druga strana ne bih pomislila da niste zainteresirani. 

3. Neka vaše oči sve govore

Uputite mu zagonetan pogled koji govori više od riječi. A dok se ljubite, oči neka budu zatvorene. Istraživanja su pokazala da je uzbuđenje duplo veće kada se ljubite zatvorenih očiju

4. Najbolji su poljupci s osobom koja nam se sviđa

Ako vam se i dogodio slučajni kiss o osobom koja vam se baš i ne sviđa previše, ne očajavajte. Pravi poljupci koji se pamte su s osobom koja nam je "baš zapela za oko"

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?