Bez srama 5847 pregleda 26. travnja 2018.

Saznaj privlačiš li ga ili ste samo frendovi?

Bilo da se znate već godinama ili ste se tek nedavno upoznali, vibra između vas je poprilično očita, ali nisi sigurna ima li tu nešto više od prijateljstva. Možda sada dođeš do odgovora.

1. Primjeti te svaki put kada se pojaviš u prostoriji i imaš osjećaj da mu uvijek odvučeš koncentraciju od drugih stvari.

via GIPHY

 

2. Kada ste u društvu i on o nečemu govori, imaš osjećaj kao da se najviše obraća tebi i bitno mu je da upravo ti čuješ njegovu priču.

3.Ima te potrebu dotaknuti svaki put kada prođe pored tebe, "slučajno" okrznuti, udariti iz fore...

 

via GIPHY

4. Pozorno te sluša i nikada nemaš osjećaj da si mu dosadna i da bi radije bio na nekom drugom mjestu s nekom drugom osobom.

5.Iz pouzdanih izvora si saznala kako te spomenuo već nekoliko puta u društvu bez da ga je itko išta pitao o tebi.

 

Naravno, postoje mnoge situacije iz kojih se ne može jasno vidjeti sviđaš li mu se ili samo imate super frendovski odnos, ali važno je da ti njemu na vrijeme kažeš što iskreno osjećaš prema njemu kako bi izbjegli bilo kakav 'awkward moment'.

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja.

Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra.

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone.

Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi.

U magazinu možeš dobiti super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi i Nescafe 3u1.

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    Ma najbolje biti direktan i odmah u glavu :)