Bez srama 4142 pregleda 05. travnja 2018.

Seks na otvorenom: 9 razloga zašto nije dobra ideja

Pixabay

Ljudima dosadi seks na istim mjestima. Koliko god je krevet topao i udoban, nekim parovima jednostavno nije dovoljan, nego su malo više avanturistički raspoloženi i biraju drugačije lokacije. Neki to odluče raditi u kuhinji, neki u autu, ali neki odu van. Donosimo ti 10 razloga zašto seks vani nije baš najbolja ideja.

1. Paničarit ćeš da vas netko ne uhvati

via GIPHY

2. Osjećat ćeš se vrlo otkriveno. Možda zato što si kao od majke rođen?

via GIPHY

3. Bube. Dovoljan razlog. 

via GIPHY

4. Temperatura. Nije dobro kada je prehladno, a znoj na vrućini nije romantičan.

via GIPHY

5. Tlo je neudobno.

via GIPHY

6.  Kamo s odjećom??

via GIPHY

7. Biranje pozicija nije baš najugodnije

via GIPHY

8. Nešto uvijek smrdi vani.

via GIPHY

9. Htjet ćeš se odmah otuširati, a nemaš gdje. 

via GIPHY

 

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja. Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra

Na više od 120 strana pročitajte ekskluzivni intervju s popularnim YouTuberom Davorom Gerbusom i saznajte kako se nosi s hejterima. Tu je i intervju s licem s naslovnice - Petrom Dimić koja samo za vas otkriva kako pronaći pravu ljubav. 

U novom broju pročitajte i avanturu života JoomBoos novinarke Neli, koja je s 19 godina stavila ruksak na leđa i hrabro se uputila u Indiju. 

Bratska ljubav jedna je od najboljih i najiskrenijih veza, no ponekad nas braća i sestre izluđuju. Doznaj kako preživjeti s njima pod istim krovom. Svi znamo da nije lijepo manipulirati s roditeljima, ali JoomBoos daje trikove kako da ti ipak starci ispune svaku želju. 

Ne propusti odlične modne savjete i pročitaj kako isfurati jednu od najpopularnijih boja sezone. Otkrij pedeset nijansi žute i saznaj kako uvijek biti trendi u školi. 

U petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi. 

Tvoja reakcija?