Bez srama 611 pregleda 11. srpnja 2016.

Šest znakova koji ga otkrivaju: Po čemu znati da ti se želi vratiti?

Neki znakovi ga otkrivaju
Dreamstime

Želiš se pomiriti s bivšim ali nisi sigurna da i on dijeli iste osjećaje. Dobro prouči naše znakove koji će ti pomoći maknuti svaku sumnju. Dečki nisu tako komplicirani kako se ponekad čine. Zapravo su vrlo jednostavni

1. Odjednom ti lajka svaku fotku i status

Otkako ste prekinuli više ti se nije javio. U posljednje vrijeme počela si primijećivati kako ti je počeo lajkati statuse, ali i stare fotografije. Znači da je morao otići na tvoj profil igledati tvoje fotke. Čini se da te ipak nije uspio zaboraviti :)

2. Stalno ti daje komplimente

Dok ste bili u vezi, rijetko si od njega čula da ti je pohvalio frizuru ili cipele. Sada, mjeseca dana nakon prekida , svaki put kad te sretne govori ti kako dobro izgledaš i kako si nekako drugačija. Ovo je siguran znak da misli na tebe i da želi da m use vratiš.

3. Sretneš ga gotovo svaki put kad si s curama vani

Subota navečer. Nakon dugo vremena odlično si raspoložena i nećeš propustiti izlazak s curkama. Obukla si onaj novi crni šos. On ti više nije u glavi. Sve dok ga ne vidiš. I tako gotovo svaki vikend. Nešto se opako šuška.

4. Šalje ti blesave poruke samo da se dopisujete 

E je li kod tebe onaj moj CD (koji je btw slušao prije pet godina)? Ako si od bivšeg počela dobivati ovakve blesave poruke, vjeruj nam, on samo s tobom želi uspostaviti kontakt. 

5. Spontano ti u razgovoru kaže da mu fališ

Iako neki dečki neće nikad priznati da su pogriješili što su prekinuli vezu, spontanost će ih kad tad odati. Sreli ste se na hodniku i on je odjednom počeo pričati o lijepim trenucima iz vaše veze. U jednom trenutku je rekao da mu nedostaješ i zatim se potpuno zbunio.

6. Slučajno te nazove, a onda 'proda' glupu ispriku

'Joj oprosti, htio sam nazvati Marka. Krivo sam stisnuo.' Gle, ovo je očiti znak da još uvijek ima neke osjećaje prema tebi. I nakon što kao 'skuži' da je dobio tebe počne te ispitivati što ima novog kod tebe. On želi biti tvoj, pogotovo ako se ovo dogodilo već nekoliko puta :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?