Bez srama 4202 pregleda 10. listopada 2016.

Skrivena poruka iza poruke: Što je on ZAPRAVO htio reći

Dečko šalje poruku
Dreamstime

Iako su cure na glasu kao komplicirane, ponekad ni s dečkima nije baš lako. U poruci napišu jedno, a misle sasvim nešto drugo...

Ponekad je zaista teško čitajući poruke tvoje simpatije otkriti što mu je na umu. Iako nam se čini da je iskren i da je napisao baš ono što i misli, nerijetko se dogodi da njegove poruke zahtijevaju temeljnu analizu. 

Kako se više ne bi morala suočavati s ovakvim problemima, donosimo ti mali vodič kroz značenje njegovih poruka.

"BOK" (i sve druge vrste pozdrava)
-Misli na tebe i ne zna kako točno da započne komunikaciju, a ne može odoljeti da ti se ne javi. Ipak, obrati pozornost i na vrijeme kad je poruka poslana. Ako ti se redovno javlja u večernjim satima, vjerojatno mu je samo dosadno, ali ako te se sjeti i tijekom dana znači da si mu stalno u mislima. 

"DOBRO JUTRO/LAKU NOĆ" 
- Ovaj je dečko opasno zaljubljen u tebe! :) Prva si mu u mislima ujutro, a zadnja navečer... Nema ništa ljepše od toga. :) 

"ŠTO RADIŠ? GDJE SI?"
- Slatko je ponekad dobiti ovakvu poruku jer znaš da ga zanima kako provodiš dane. Ali ako je upravo to njegovo najčešće pitanje, moguće da imaš posla s posesivnim tipom koji želi znati svaki tvoj korak. Takvog dečka sigurno ne želiš.

":)" 
- Vjerojatno se dopisujete već neko vrijeme, ali se ništa konkretno još uvijek nije dogodilo. Ipak, voli se dopisivati s tobom i smajlićem ti daje do znanja da ne želi da prekinete komunikaciju. :)

"ZABORAVIO SAM NA TRENING I NEĆEMO SE MOĆI VIDJETI VEČERAS...OPROSTI, MOŽEŠ LI SUTRA? :("
- Poruke ovog tipa zrače iskrenošću. Nemoj se ljutiti na njega što otkazuje vaš dogovor. Svakome se može dogoditi da smetne obveze s uma... Pogotovo ako je zaljubljen ;) Naravno, ak su ovakvi događaji česti, trebala bi razmisliti o tome želiš li dečka koji nikad nema vremena za tebe i uz to je i (pre)zaboravan.

"BILO MI JE SUPER S TOBOM"
- Ako ti pošalje ovakvu poruku nakon vaše šetnje, odlaska na kavu ili prvog spoja, znaj da mu se jaaaaako sviđaš i želi ti to dati do znanja. Ako se i on tebi sviđa, odgovori mu istom mjerom. No, ako si shvatila da to ipak nije to, budi iskrena prema njemu i nježno mu objasni da bi voljela da se i dalje družite, ali ne kao potencijalni par. Nemoj mu davati lažne nade.

"IMAŠ LI DEČKA?"
- Jasno je. Ispituje teren i nada se negativnom odgovoru. :)

"UPRAVO SAM ČUO ONU PJESMU KOJU OBOŽAVAŠ"
- Ovo je odličan znak. Slušao je što si mu pričala i to zapamtio, a čim je čuo tvoju omiljenu pjesmu, iskoristio je priliku da ti se javi. Slatko. :)

"IDEM S DEČKIMA IGRATI NOGOMET... AKO ŽELIŠ, DOĐI NAS GLEDATI"
- Ne želi propustiti priliku da ti pokaže koliko je dobar na terenu. Želi ti dokazati da je upravo on najbolji za tebe i oduševiti te svojim nogometnim umijećem. Osim toga, bitno mu je vrijeme koje provodi s frendovima, ali mu je jednako važno biti s tobom.

NA PORUKE ODGOVARA SATIMA (ILI DANIMA) KASNIJE
Na ovakve dečke nemoj trošiti vrijeme. Ako mu treba toliko vremena da odgovori na poruku, znači da mu se baš i ne sviđaš. Ne vjerujemo da je toliko prezaposlen da baš nikad nema vremena natipkati dvije rečenice.
Druga je stvar ako je otputovao izvan zemlje ili mu je ponestalo novca na računu... Takve se stvari mogu dogoditi jednom ili dva puta, ali baš svaki dan... Ne.

STALNO TI ŠALJE PORUKE
Očigledno je koliko mu se sviđaš i to može biti poprilično simpatično. Ipak, ako te "bombardiranje porukama" umara, objasni mu da nema potrebe za tim... Bolje je da se čujete nekoliko puta tijekom dana nego da po cijele dane "visite" na telefonima. Radije to vrijeme provedite družeći se u stvarnom životu :)

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?