Bez srama 2148 pregleda 21. travnja 2018.

Slomljeno srce: 10 rečenice za utjehu

Pinterest

Ovih deset rečenica moraš reći svojoj najboljoj prijateljici ili prijatelju.

1. Vrijeme liječi sve rane. Iako je ova rečenica totalni klišej objasni svojem prijatelju ili prijateljici da vrijeme doista liječi sve rane, jer se za nekoliko godina ove osobe više neće ni sjećati. Ili ako će se sjećati, apsolutno će ju bit briga za nju. 

2. Sve se događa s razlogom. Reci prijatelju/ici da je ovo baš tako trebalo biti i da će sada upoznati nekog novog i BOLJEG. 

via GIPHY

3. Bilo je lijepo dok je trajalo. A sada kreni dalje! Nema smisla osvrtati se na događaje iz prošlosti jer ih ne možemo vratiti. 

4. Obriši suze, digni se i popravi krunu. I nasmiješi se! 

via GIPHY

5. Idemo se nacugati. Let's be honest - uvijek dobro rješenje. 

6. Ti zaslužuješ toliko bolje od ovoga. Podsjeti svojeg prijatelja/icu koliko je predivna osoba koja zaslužuje sve na ovom svijetu. 

via GIPHY

7. Ovaj osjećaj nestat će s vremenom. Kao i svaki drugi...

8. Isplači se, to je dobro za dušu. Pusti ju/ga da plače. Svi smo mi ljudi, a i dobro je to za tijelo. 

via GIPHY

9. Uvijek sam tu za tebe. Daj mu/joj do znanja kako si uvijek tu za njega/nju...

10. Što god odlučiš, podržavam te. Bez obzira kakvu glupost napravio/la. 

 | Autor:

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za vas, pripremili hrpu iznenađenja. Možete odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamoPetra

Na više od 120 strana pročitajte ekskluzivni intervju s popularnim YouTuberom Davorom Gerbusom i saznajte kako se nosi s hejterima. Tu je i intervju s licem s naslovnice - Petrom Dimić koja samo za vas otkriva kako pronaći pravu ljubav. 

U novom broju pročitajte i avanturu života JoomBoos novinarke Neli, koja je s 19 godina stavila ruksak na leđa i hrabro se uputila u Indiju. 

Bratska ljubav jedna je od najboljih i najiskrenijih veza, no ponekad nas braća i sestre izluđuju. Doznaj kako preživjeti s njima pod istim krovom. Svi znamo da nije lijepo manipulirati s roditeljima, ali JoomBoos daje trikove kako da ti ipak starci ispune svaku želju. 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Avatar dbeber

    dbeber

    ja sam sretno zaljubljen