Bez srama 19 pregleda 01. listopada 2016.

Soliranje nije kraj svijeta: U ovih 5 stvari uživaj bez dečka

Cura
Dreamstime

Većina djevojaka sanja o pravoj ljubavi, a nisu ni svjesne koliko je ponekad super biti solo

Ako ćemo biti iskreni, problem samaca nije u tome što su sami, nego što ne znaju kako biti sami...
Ipak, mnoge su prednosti soliranja. Možete činiti što želite, ići gdje želite i kad želite... 

Prije nego što upoznaš svoju srodnu dušu, preporučamo ti da provjeriš naš popis stvari koje trebaš napraviti dok si još uvijek solo... ;)

1. PROBUDI AVANTURISTICU U SEBI
Učini nešto neočekivano i pomalo "ludo". Pobjedi svoje strahove i iznenadi druge, ali i samu sebe. Život ne bi trebao biti dosadan. :)

2. PUTUJ
Sama ili s prijateljima. Nije važno! Istraži svijet, pa čak i ako to podrazumijeva samo odlazak u susjedni grad. Od trenutka kad pronađeš dečka, putovat ćeš uglavnom samo s njim. Vjeruj, ako sad ne okusiš drugačiji način putovanja  -požalit ćeš! 

3. PROMIJENI STIL OBLAČENJA
Nova frizura? Može. U svoj ormar si odlučila unijeti fluroscentne boje? Odlično. Nemoj se bojati isprobavati nove stilove, možda se iznenadiš koliko će te neki od njih veseliti. Izaži iz svoje sigurne (i pomalo dosadne) zone oblačanja... Tako ćeš pronaći stil koji na pravi način pristaje uz tvoju osobnost.

4. POSVETI SE OBITELJI I PRIJATELJIMA
Jednoga će ti dana nedostajati vrijeme provedeno u najužem krugu ljudi. Veza će promijeniti tvoje prioritete i vrijeme ćeš morati drugačije rasporediti, kako ne bi kasnije žalila - iskoristi vrijeme koje sad imaš.

5. BAVI SE SPORTOM
Zabavno je, a tvoje će ti tijelo biti zahvalno. Osim toga, izgledati ćeš odlično. Kreni u teretanu, na plivanje, ples ili tenis - što god ti zvuči zanimljivo! 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?