Bez srama 595 pregleda 08. lipnja 2016.

Sretan dan najboljih prijatelja: Kako postati i ostati BFF?

Prijateljice
Olivia Rodrigo Instagram

Danas je dan najboljih prijatelja :) Iskrenost, povjerenje, skromnost i darežljivost glavni su sastojci za uspješno prijateljstvo

Kažu da su prijatelji veliko bogatstvo. Oni su obitelj koju sami biramo. S njima proživljavamo uspone i padove, prve poljupce, jedinice i izlaske. 

Prave prijatelje teško je steći i da bi ih odražala, nije dovoljno tu i tamo komentirati im status na Facebooku. Osim iskrenosti i ljubavi, prijateljstvima je potrebno još par magičnih sastojaka kako bi rasla i postala. Evo našeg recepta.

1. Iskrenost i samo iskrenost. To vam je glavni sastojak.

2. Iskrenost pomiješaj sa povjerenjem. To je ljepilo koje sve povezuje. To ćeš učiniti tako što nećeš odavati njene tajne ;)

3. Nakon što ste pomiješali iskrenost i povjerenje, dodajte malo skromnosti. Nitko ne voli napuhance.

Frendice | Autor: Dreamstime Dreamstime

4. Kad imate ova tri osnovna sastojka, stavite pokoju kap darežljivosti. To ne mora biti darežljivost u skupim poklonima, nego i donošenje bilješki sa sata kad ti je frendica bolesna :)

5. Sad imate polugotovo prijateljstvo. Kako bi ga dovršili, potreban vam je prstohvat uzajamnog poštovanja. Nemoj pričati ružno o frendici čak i kad te naljuti i daj joj do znanja da ju cijeniš.

6. OK, skoro smo gotovi. Za finiš vam je potrebno i malo zabave. Puno se smijte i zezajte i ne uzmijate svoje prijateljstvo zdravo za gotovo. 

7. Ako ste napravili sve po našim koracima, trebali bi imati jedno vrlo čvrsto prijateljstvo. Ali, ne zaboravite, potrebno je tu i tamo prisjetiti se recepta da vidite radite li sve kako treba! Prijateljstvo je potrebno stalno održavati.

Za današnji dan smo obaajvili cool fotku na našem Instagramu. Sliku krasi lijepi citat, a ti iznenadi svoju frendicu i tagiraj je :D

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?