Bez srama 14 pregleda 28. rujna 2016.

Stigao je kraj? Ovo je 9 koraka za bezbolan prekid

Ljubavni problemi
Facebook/screenshot

Nađite mjesto gdje ćete imati dosta privatnosti tako da oboje nakon razgovora može otići svojim putem

Rastanci nam svima teško padaju. Nema pravog načina za prekidanje sa simpom, ali postoji par smjernica kako to učiniti što bezbolnije.

1. Treba izabrati pravo vrijeme i mjesto kako bi svom dečku ili curi priopćili tu nimalo lijepu vijest. Ako je tvojoj boljoj polovici sutra rođendan ili mu je umrla baka, taj dan ipak nije najbolji za rješavanje vaših ljubavnih problema. 

2. Nikad to ne činite na javnom mjestu. Čak i ako nekoga želite potpuno poniziti nemojte! Stavite se na mjesto svog (bivšeg) partnera. Ni vama ne bi bilo ugodno, sigurno.

3. Za nogirati nekog stvarno je teško pronaći pravi način. Najbolje zbog toga to napraviti ravnajući se prema sebi. Ostavite ga na način na koji bi sebi rekli konačno zbogom.

4. Prepiranje je apsolutno zabranjeno! Budete li se svađali i raspravljali prilikom prekida partneru nikad neće biti jasno jeste li ga ostavili zato što ste to htjeli od ranije ili zbog svađe, piše covermagazin..

Justin i Selena | Autor: Big Pictures/Pixsell Big Pictures/Pixsell

5.Dopustite partneru da kaže što ima za reći. Ne očekuj da će on samo prihvatiti tvoju odluku. Nakon što si rekao/la svoje, dopusti i njemu da kaže što misli.

6. Ne pričajte uokolo svoju namjeru. Možeš se konzultirati s dobrim prijateljem ali zamisli kako bi bilo da druga strana od nekog desetog čuje kako ga planiraš ostaviti.

7. Ne odugovlači Što više odugovlačite prekid će biti sve teži, a osjećat ćeš se kao da živiš u laži.

8. Ne provociraj! Ako si namjerno zao i nepošten prema svom dečku/curi i radiš to tako da on tebe ostavi, odmah prestani. Ta taktika pali, ali kakvom te to osobom čini? Sjeti se pravila broj 3 :)

9. Čak ako ste i bili prijatelji prije veze, teško da ćete ostati poslije prekida. Najbolje je ne upuštati se u tu pustolovinu, bar zasad.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?