Bez srama 707 pregleda 20. listopada 2016.

Što da radim? Moj dečko se stalno dopisuje s drugim curama

Dopisivanje
Dreamstime

Ako se dopisuje s drugima, to signalizira probleme u vezi

Znatiželjna ponekad stvarno ubije tu jadnu mačku. Koliko je puta tvoj dečko kraj tebe ostavio svoj mobitel kad je sišao u prizemlje po sok, otišao ovoriti vrata ili na WC? Nekoliko si se puta susdržavala ali vrag ti nije dao mira i prekopala si mu cijeli inbox.

Imala si što i vidjeti! Inbox je bio pun maratonskih razgovora s drugim curama! Ona zlica Marta, i njena frendica Jelena obje su među posljednjim kontaktima a ni sadržaj nije ništa bolji. U porukama im tvoj dečko komentira kosu, daje komplimente njihovom izgledu i hvali njihov smisao za humor. 

Prije nego što ga napadneš i kreneš vikati i dramtizirati, duboko udahni. Pričekaj da se dečko vrati i smireno mu objasni da si, iako to inače nije tvoj stil, mu pročitala inbox i u njemu našla poruke od drugih djevojaka. Poslušaj što ti ima za reći. Možda je to sve ostalo samo na dopisivanju, a možda se dogodilo i nešto više. Ako se kune da se nije ništa dogodilo, provjeri te informacije i iz drugih izvora (aka njegovih frendova za koje znaš da ti neće lagati).

Ako te muljao i viđao se s drugim curama - odmah ga nogiraj! Takav dečko ne zaslužuje tvoje poštovanje, a kamoli tvoju ljubav i naklonost. Za njim stvarno nemaš potrebe žaliti.

Ako je ipak ostalo sve na dopisivanju, procjeni je li vrijedan druge šanse. Poljuljano povjerenje teško je vratiti, ali, s druge strane i ti si mu kopala po privatnosti (iako je ovo što je on učinio daleko gore). Da je to bilo samo nevino dopisivanje, ne bi to skrivao od tebe, zar ne?

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?