Bez srama 1346 pregleda 14. rujna 2017.

Što je nas bezjake naučio Harry Potter?

Pročitaj najbolje Harry Potter savjete i saznaj koji filmovi uskoro dolaze. Riješi anketu i reci nam što ti se najviše sviđa kod Harry Pottera.

Ako ste samo jednom ušli u svijet Harry Pottera, osjetili ste čarobnjaštvo i sasvim novi svijet. A svemu tome baš nitko ne može ostati ravnodušan. 

via GIPHY

Prije 20 godina izašla je prva knjiga: Harry Potter "Kamen mudraca". I da, osvojila je cijeli svijet. Samo 20 godina kasnije, u listopadu bit će objavljene dvije nove knjige. Zovu se "Harry Potter: A History of Magic, The Book of The Exhibition" i "Harry Potter, A Journey Through A History of Magic". Spisateljica je napisala scenarij za novi film "Fantastic beasts and where to find them", a drugi nastavak filma planiran je za kraj 2018. godine. 

via GIPHY

 

Jeste li i vi nestrpljivi kao i mi? :) 

Kao pravi čarobnjaci, imamo još iznenađenja. Televizijska kuća BBC priprema dokumentarni film "Harry Potter: A History of Magic". Znamo samo da ćemo imati prilike vidjeti nešto što dosada nitko nije mogao. Još se ne zna datum izlaska filma, ali jedva čekamo i to pogledati. 

via GIPHY

Sigurno ste i sami poželjeli biti čarobnjak ili imati neke druge moći. 

Pročitaj Harry Potter savjete kako bi to možda i postao. 

 

Riješi anketu i reci nam što jedva čekaš pogledati ili pročitati. 

 

Napiši u komentarima svoj najdraži film Harry Pottera i najbolje savjete.

Klikni, lajkaj, komentiraj i uživaj! :) 

 

Tvoja reakcija?