Bez srama 3036 pregleda 19. travnja 2018.

Što napraviti ako vam pukne kondom?

Pinterest

Od svih groznih stvari koje se mogu desiti tijekom seksa, pucanje kondoma je najgora. Čak je gore od toga da vam netko uđe u sobu za vrijeme seksi trenutaka. Ako kondom pukne, to ne možeš samo zanemariti, nego moraš odmah reagirati. Ovo je sve što trebaš napraviti ako vam se desi ova nezgoda.

Koje su šanse da kondom zapravo pukne?

Kondomi su napravljeni da budu izdržljivi. Nažalost, ništa nije 100 posto sigurno. Istraživanja pokazuju da su šanse male.

via GIPHY

Kako da to spriječim?

Jedan način je da koristite lubrikant, a plus je da će vam seks biti ugodniji. Druga stvar je da provjeriš rok trajanja kondoma. Još budi oprezan kada otvaraš kondom jer ga možeš poderati ako ne paziš.

via GIPHY

Još nešto?

Dečki, morate nositi kondom ispravno. Morate nositi i pravu veličinu jer ako je premali, može puknuti.

via GIPHY

Upomoć, kondom je pukao! Što da sad radim?

Kao prvo, moraš se smiriti. Ako nisi smiren, ne možeš razmišljati racionalno. Ako je dečko svršio u tebe ili oko tvoje vagine, razmisli o uzimanju pilule za dan poslije. Nju treba uzeti u roku 3 dana, ali što prije reagiraš, to je njeno djelovanje uspješnije.

via GIPHY

Trebam li napraviti još nešto?

Možete se testirati za spolno prenosive bolesti. Također, možete isplanirati kako vam se to više neće dogoditi. Na primjer, možete paralelno koristiti više vrsta kontracepcije. 

via GIPHY

Tvoja reakcija?