Bez srama 94 pregleda 04. studenoga 2016.

Što napraviti: Varao je bivšu, a sada bi vi trebali biti u vezi

Dečko
Dreamstime

Ne kaže se uzalud: tko jednom prevari, opet će to učiniti. ne daj se zavarati njegovim obećanjima i slatkim riječima

Jednom varalica - uvijek varalica. Vrijedi li ovo pravilo u svakom slučaju? Više manje. Ako si i ti jedna od onih čiju je pažnju pomutio dečko za kojeg znaš da ima dugu povijest ne bivanja vjernim pročitaj ovaj tekst. Sigurno se mučiš s time treba li mu dati svoje srce ili ne? Možda ti naše riječi pomognu.

1. Povjerenje je komplicirana stvar

S njim nikad nećeš znati laže li ti kad kaže da se ide naći s frendovima. Možda laže? A možda i ne? Na ovo moraš biti spremna ako odlučiš biti s ovim tipom. Povjerenje se dugo gradi, a lako izgubi, zapamti to!

2. Ljubomora

Baš zato što znaš kakav je bio prije, bit ćeš ljubomorna na sve njegove ženske frendice na fejsu i uživo jer nikad nećeš znati jesu li one zbilja samo frendice. Svakodnevna ljubomora velik je teret za nositi sa sobom, nadamo se da si tog svjesna.

3.Provjeravanje

Zbog nedostatka povjerenja i ljubomore možda ćeš se uhvatiti kako radiš stvari koje ne bi nikad radila: čitaš mu poruke na Viberu, kopaš po fejsbuk profilu... Nakon toga osjećat ćeš se grozno, a zamisli tek da stvarno i saznaš nešto zbog čega bi morala ozbiljno porazgovarati s njim. Užas :o

4. Možda i tebe prevari

Ne kaže se uzalud. ako je jednom, opet će. Možda izigra i tebe a vjeruj nam prevara boli više od ičeg. To ti ne treba! Postoji hrpa dobrih i dragih dečkiju koji će te nositi kao kap vode na dlanu!

 

Hej, uvijek postoje iznimke koje potvrđuju pravilo. Neki ovu pogrešku naprave zaista jednom, i to u posebnim okolnostima. No je li baš ta iznimka s tobom, lakše ćeš znati uz ova četiri pitanja gore.

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?