Bez srama 59 pregleda 28. rujna 2016.

Što napraviti za uspješan dan u školi? Zna Maša Zibar!

Maša
YouTube/screenshot, canva
Što napraviti za uspješan dan u školi? Zna Maša Zibar! Što napraviti za uspješan dan u školi? Zna Maša Zibar! Što napraviti za uspješan dan u školi? Zna Maša Zibar! Što napraviti za uspješan dan u školi? Zna Maša Zibar! Što napraviti za uspješan dan u školi? Zna Maša Zibar!

Da se možete vratiti u školske dane, kako bi vam izgledala dnevna rutina? Biste li što promijenili? Upravo to pitanje postavila si je YouTuberica Maša Zibar s JoomBoos kanala, koja je otkrila sve čari zdravih dnevnik navika

Nakon ranojutarnjeg buđenja koje mnogima teško pada, najbolje je dan unaprijed isplanirati. Da bi on bio što produktivniji, zdrav doručak je najbitnija osnova za to. Osim toga, ako se teško razbudite svakako obavite jutarnje tuširanje koje bi vas trebalo 'dignuti'.

Nakon provedenog vremena u školi ili na poslu, najbolje je obaviti trening. Uz Huawei P9 možete instalirati aplikaciju Fitness Pal, koja će vam u tome uvelike pomoći. Vrlo je jednostavna i planira vam treninge kroz cijeli tjedan.

Vašu dnevnu aktivnost možete saznati uz pomoć narukvice Colour band A1, koja mjeri kakav ste imali san, fizičku aktivnost, UV zračenje itd.

POGLEDAJTE VIDEO: Da se Maša može vratiti u svoje školske dane, ovako bi izgledala njezina dnevna rutina

 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?