Bez srama 2783 pregleda 17. listopada 2023.

Što pogled otkriva o svakom horoskopskom znaku!

canva

Bik je ležeran i duhovit, njegov pogled obara s nogu, a kad on progovori više od njegovih očiju govori boja njegova glasa, ugodna i umirujuća. Rak svojom tajanstvenošću i zaštitničkim stavom razoružava

Ovan

Veseo izraz Ovnova lica ne mora ništa značiti, kao ni to što je mladolik i u zrelijim godinama. Ukoliko je muškarac, tada od njegova prodornog pogleda pomalo podilazi jeza, jer djeluje nekako opasno. S druge strane, izgleda kao netko za koga niste baš sigurni što mu se to mota po glavi. Žena Ovan imponira svojim polemičkim stavom koji naprosto čitate na njezinu licu, piše 24sata.

Bik

Bik je ležeran, opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov pogled može oboriti s nogu. Izraz njegova lica kao da govori da ste uz njega zaštićeni i zato ne treba zavarati ležernost koja izbija iz njegova zanosnog pogleda. Jer, kad Bik progovori, više od njegovih očiju govori boja njegova glasa, tako ugodna i tako umirujuća, da se uz njega osjećate ušuškani i sigurni kao malo dijete.

via GIPHY

Blizanci

I kad djeluju mladenački, Blizanci su itekako proračunati i racionalni. Ako pokušava djelovati kao negativac, ipak se iza takvog imidža krije osjetljivo dijete koje ne želi odrasti. Priča puno, ali najmanje o sebi. Ukoliko djeluje kao fatalna žena, to je smišljena maska kojom pokušava zaštititi svoju pravu prirodu osobe pomalo nespremne za veće emotivne izazove.

Rak

Njegov dječački izgled, čak i kad ima doista lice djeteta, ili mu se kosa već prorijedila, ne smije zavarati. Ugodan i stidljiv Rak osvaja upravo tajanstvenošću i zaštitničkim stavom kojim će vas razoružati već na prvi pogled. Jer, on plijeni, a Račica je ljubazna, lijepa, nježna i puna razumijevanja, izaziva upravo ono što želi - vašu želju da je zaštitite. 

Lav

Izraz njezina lica odaje rođenu zvijezdu, jer ona je atraktivna, vesela i teško da će ostati neprimijećena, a ukoliko je ne primijete - i dalje će glumiti. Lavica je dotjerana, ne izlazi nenašminkana ili bez frizure. Njezin pogled razoružava, dok gospodin Lav zaista ima nečeg plemenitog u izrazu lica koji kao da govori koliko je dominantan, ponosan i dostojanstven.

via GIPHY

Djevica

Njezinim otmjenim, duguljastim licem dominira tajanstven, ali ispitivački pogled. Kao u bajci, može se preobraziti iz ružnog pačeta u gracioznog labuda, i kad ima lijepu frizuru, misli da je sebi uljepšala život. Muškarcu Djevici nije važno što o njegovu izgledu misle drugi, ali izraz njegova lica odaje pristojnog i raspoloženog dječaka, iako prodoran pogled i muževan izraz lica uglavnom otkrivaju intelektualnu i dinamičnu prirodu.

Vaga

Izraz njezina lica otkriva uglavnom ono što Vaga želi pokazati drugima, odnosno njezin imidž u javnosti. Jako joj je stalo do izgleda, zbog kojeg se često nađe u centru pažnje, čemu pridonosi i njezina mladolikost, i često naglašene muževne crte kod muškarca Vage.

Škorpion

Njezinim licem dominiraju oči i prodoran pogled koji ne otkriva osjećaje, pa žena Škorpion često djeluje vrlo zavodljivo, čak i bez šminke, bilo da je izrazita crnka ili plavuša. Muževan izgled muškarca Škorpiona nije samo njegov imidž nego je on zaista takav, pogotovo ako je crnokos ili tamnije puti, a ukoliko je svjetlokos, djeluje nekako otmjenije, jer njegov izraz lica odaje jaku karizmu.

via GIPHY

Strijelac

Iako je uglavnom nasmijan, muževan izraz njegova lica odaje simpatičnu prirodu, što ga čini popularnim u društvu. Postoji nešto otmjeno u crtama njegova lica, bez obzira na to što često rano počinje gubiti kosu. Iako ne djeluje toliko krhko, niti nježno, žena Strijelac često ima svoj nedokučiv izraz lica iza kojeg se obično kriju njezina maštanja o putovanjima, ili bilo kakvom lijepom načinu na koji može pobjeći od stvarnosti.

Jarac

Njezin pogled ne otkriva puno, više je ispitivački, iako zna biti i pomalo nestašan. Godine joj više donose nego odnose pa dugo zadržava mladenački izgled, naročito zbog lijepe kose ili nečeg egzotičnog u izrazu lica. Iako muškarac Jarac djeluje hladno, zbog prodornog pogleda, s godinama djeluje mlađe, ali rano počinje gubiti kosu.

Vodenjak

Izraz lica Vodenjaka ostavlja dojam tajanstvene osobe s kojom se nije poželjno poigravati, ma kako društven bio, ali ipak voli da ga svi primijete. Nešto intrigantno i pronicljivo u njegovu pogledu čini ga još zanimljivijim, nekako autentičnim, i kad nije lijep po klasičnim mjerilima. Djeluje pomalo rastreseno, a ništa mu ne može promaći, jer sve primjećuje, a šuti.

via GIPHY

Ribe

Njihov pogled, baš kao i izraz lica, dosta skriva, ali i puno govori, iako je nedokučiv, bez obzira na to je li im je kosa razbarušena ili zalizana, jer muške Ribe samo prividno ne drže do izgleda. Kad gledate njihove izražajne oči i zanos u tajanstvenom pogledu, pogotovo ženskih pripadnika znaka, jasno vam je koliko je ona ženstvena, senzualna i graciozna i u izgledu i u ponašanju.

Tvoja reakcija?