Bez srama 1186 pregleda 01. lipnja 2018.

Što učiniti ako tvoj dečko želi spavati s tobom za maturalnu?

Pinterest

Maturalna večer je zabavan događaj gdje se središ kao prava princeza i družiš se sa svojim naj frendovima. Sigurno znaš da je gubljenje nevinosti jedan trend koji se događa na maturalnoj. Što učiniti ako tvoj dečkko želi seks za maturalnu, a ti još nisi spremna?

Tvoj dečko stalno spominje kako želi spavati s tobom za maturalnu, a ti još nisi sigurna želiš li isto...

Curo, ako ti dečko govori kako se osjeća, ti bi isto trebala biti otvorena s njim i reći mu kako se ti osjećaš po tom pitanju. Potpuno je u redu ne biti spremna na seks. Svi su spremni u drugačijem trenutku i nemaš se čega sramiti.

via GIPHY

Želim da mi maturalna bude posebna i ne želim da se dečko ljuti...

Maturalna može biti posebna i bez seksa. Postoji toliko stvari koje ti mogu učiniti maturalnu posebnom, od večere, plesa, haljina, šminke, prijatelja, a i to što je tvoj dečko uz tebe. 

via GIPHY

Strah me ako mu kažem da neće htjeti ići na maturalnu samnom...

Veze se temelje na iskrenosti i povjerenju. Trebala bi moći bez problema reći kako se osjećaš svom dečku i on bi to trebao prihvatiti ako te poštuje i voli. Ako se krene ponašati kao idiot, onda nije ni vrijedan tvog vremena. 

via GIPHY

Što ako me nastaviti siliti?

Ista stvar. Zaslužuješ nekoga tko će poštovati tebe i tvoje odluke. Ako te stalno zamara s tim onda se nada da ćeš jednom jednostavno popustiti i to napraviti. Moraš mu reći da to prisiljavanje ne pomaže i da ti samo stvara stres.

via GIPHY

Jesi li se ikada našla u ovakvoj situaciji?

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
 • Važna obavijest
  Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
 • misskiss

  Ja bi spavala sa svojim
 • Avatar dbeber

  dbeber

  pa daj mu!