Bez srama 1375 pregleda 18. prosinca 2022.

Što vaše lice odaje o vama - prema vašem horoskopu!

canva

I kad djeluju mladenački, Blizanci su itekako proračunati i racionalni. Muškarcu Djevici nije važno što o njegovu izgledu misle drugi, ali izraz njegova lica odaje pristojnog i raspoloženog muškarca

Ovan

Sretno i mladoliko lice Ovna ne ukazuje na njegov ni karakter ni trenutno raspoloženje. Muški pripadnici ovog znaka imaju prodoran pogled od kojeg vas može podilaziti jeza, jer djeluje opasno. S druge strane, izgleda kao netko za koga niste baš sigurni što mu se to mota po glavi.

Žena Ovan imponira svojim polemičkim stavom koji naprosto čitate na njezinu licu.

Bik

Tako je ležeran, opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov vas prodoran pogled može oboriti s nogu. Izraz njegova lica odaje da je zaštitnik po prirodi, ali oči pričaju drugu priču - njegov vragolasti ili zanosni pogled može zavarati ljude da pomisle da je boem, ali nije. 

Ali, kad Bik progovori, njegova boja glasa je ugodna i umirujuća, zbog čega se s njim možete osjećati ušuškano i sigurno kao malo dijete.

 | Autor: canva canva

Blizanci

I kad djeluju mladenački, Blizanci su itekako proračunati i racionalni. Žene Blizanci i kad pokušavaju djelovati opasno jasno je da se iza tog 'nastupa' skriva osjetljiva djevojčica koja ne želi odrasti.

Komunikativni su i vole pričati, ali ne o sebi. Ukoliko djeluje kao fatalna žena, to je smišljena maska kojom pokušava zaštititi svoju pravu prirodu osobe pomalo nespremne za veće emotivne izazove.

Rak

Ne smije vas zavarati Rakov mladenački izgled, koji je postojan i u starijoj dobi. Ugodan i sramežljiv Rak osvaja tajanstvenošću i zaštitničkim stavom kojim će razoružati već na prvi pogled.

Razlog tome je da i žene i muškarci Rakovi, tako nježni i dragi, svojim nastupom izazovu kod ljudi ono što od njih želi dobiti, a to je zaštitu. A kasnije, kad vas potpuno zaokupe, će s vam raditi što žele.

 | Autor: canva canva

Lav

Izraz njezina lica odaje rođenu zvijezdu, jer ona je lijepa, vesela i uvijek u centru pažnje, a ukoliko je ne primijete – i dalje će glumiti. Lavovi uvijek paze na svoj izgled, nikad ih nećete uloviti nedotjerane. 

Vragolast pogled njezinih okruglih očiju razoružava vas na prvi pogled, dok gospodin Lav zaista ima nečeg plemenitog u izrazu lica koji kao da govori koliko je dominantan, ponosan i dostojanstven.

Djevica

Njezinim otmjenim, duguljastim licem dominira tajanstven, ali ispitivački pogled. Kao heroina neke bajke ona se može preobraziti  iz ružnog pačeta u predivnog labuda. Dobrom frizurom si može brzo uljepšati život.

Muškarcu Djevici nije važno što o njegovu izgledu misle drugi, ali izraz njegova lica odaje pristojnog i raspoloženog muškarca, iako prodoran pogled i muževan izraz lica uglavnom otkrivaju intelektualnu i dinamičnu prirodu.

Vaga

Izraz njezina lica otkriva samo ono što Vaga želi da drugi vide, odnosno njezin imidž u javnosti, koji brižljivo održava. 

Jako joj je stalo do toga kako izgleda, zbog čega se često nalazi u centru pažnje, čemu pridonosi kod žena i njihov mladoliki izgled, a kod muškaraca  muževne crte lica. 

Škorpion

Kod žene Škorpiona dominiraju oči i prodoran pogled koji nikad ne otkriva njihove osjećaje, pa često djeluje zavodljivo, čak i kad je bez šminke ili nesređena.

Muževan izgled muškarca Škorpiona nije samo njegov imidž nego doista odaje i njegov karakter, pogotovo ako je crnokos ili tamnije puti, a ukoliko je svjetlokos, djeluje nekako otmjenije, jer njegov izraz lica odaje jaku karizmu.

 | Autor: canva canva

Strijelac

Iako je uglavnom nasmijan, muževan izraz njegova lica odaje simpatičnu prirodu, što ga čini zvijezdom u društvu. Postoji nešto otmjeno u crtama njegova lica, bez obzira na to što često rano počinje gubiti kosu.

Iako ne djeluje krhko, ni nježno, žena Strijelac često ima svoj nedokučiv izraz lica iza kojeg se obično kriju njezina maštanja o putovanjima, ili bilo kakvom lijepom načinu na koji može pobjeći od stvarnosti.

Jarac

Njezin pogled ne otkriva puno, više je ispitivački, iako zna biti i pomalo nestašan i zaigran. S godinama je sve privlačnija, a s obiljem mladenačke energije, nevjerojatno lijepe kose i egzotičnog izgleda privlači poglede gdje god se pojavila. 

Iako zbog prodornog pogleda muškarac Jarac djeluje hladno, s godinama djeluje mlađe, ali rano počinje gubiti kosu.

Vodenjak

Izraz njegova lica ostavlja dojam tajanstvene osobe s kojom se nije pametno poigravati, ma kako društven i 'zaigran' bio, ali ipak voli da ga svi primijete.

Nešto intrigantno i pronicljivo u pogledu Vodenjaka čini ga još zanimljivijim, nekako autentičnim i kad nije lijep po klasičnim mjerilima. Iako zna djelovati rastreseno, niša mu ne promiče - on sve primjećuje i pametno šuti, piše 24sata.

 | Autor: canva canva

Ribe

Njihov pogled, baš kao i izraz lica, skriva duboke osjećaje. Iako su po prirodi nedokučivi, bez obzira na to je li im je kosa razbarušena ili zalizana, muške Ribe samo prividno ne drže do svog izgleda.

Kad gledate njihove lijepe izražajne oči i zanos u tajanstvenom pogledu, pogotovo ženskih Riba, jasno vam je koliko je ona ženstvena, senzualna i graciozna i u izgledu i u ponašanju.

Tvoja reakcija?