Bez srama 12728 pregleda 18. srpnja 2016.

Što zapravo želi reći s tim? Nauči čitati između redaka

Ljubavni par
Dreamstime

Dečki i cure ne razmišljaju isto. Za SMS-ove koje dečki šalju svojim simpatijama često treba mali tumač kako bi djevojke shvatile što je za pravo pjesnik htio reći

Iako će dečki reći kako cure vole komplipcirati i od svega rade veliku frku, nisu ni oni tako jednostavni kako tvrde, a to se vidi i kroz njihove SMS-ove. Posebno je teško dešifrirati njegova razmišljanja kada ste na početku veze. Kako ne bi došlo do nesporazuma u ko - munikaciji, pomoći ćemo ti da zaviriš u muški um i otkriti značenje nekih poruka koje dečki često šalju kad su zaljubljeni. Cure, oprez! Nije svaka njegova pjesnička poruka dobronamjerna, a nemojte se ni iznenaditi što su mu poruke nekad kratke. To ne znači da se ne trudi ili da mu nije stalo. Dečki ne vole previše ko - munikaciju porukama, a kad i odgovore na poruku, imaš stotinu upitnika iznad glave jer ne razumiješ što hoće. Kroz sljedeće retke pomoći ćemo ti da odgo - netneš značenje njegovih SMS-ova.

Slatki znak pažnje ujutro ''Dobro jutro!''

Simpatična i jednostavna poruka poput ove uvijek će te oraspoložiti, pogotovo prije odlaska u školu, i siguran je znak da mu se sviđaš. Odgovori mu porukom istog sadržaja. Ako ste tek na početku veze, nemojte ga još obasipati izljevima nježnosti i ljubavi. Bit će vremena i za poruke takvog ljubavnog sadržaja.

Umišljen je, ne gubi vrijeme s njim

''I ja bih nedostajao sam sebi da sam na tvojemu mjestu”. Zvuči simpatično ako ste dulje zajedno. Ali ako se kratko poznajete, jedina poruka koju vam šalje ovim riječima je - umišljen sam. Ako se ne po - znajete dugo, nemoj mu ni odgovarati.

Praznom porukom želi započeti komunikaciju

Dobila si praznu poruku. Možda je zbilja slučajno poslao poruku bez teksta ili se poslužio dobrim trikom da ti privuče pozornost i da odgovoriš na njegovu poruku. Dečki obično na početku veze posegnu za ovim trikom jer žele započeti komunikaciju. Obično ne znaju kako, a na praznu poruku ćeš sigurno odgovoriti. Napiši mu ne - što jednostavno u stilu “nešto si mi htio reći ili se varam”.

Nemam kuna nije isprika

Cijeli dan nije odgovorio na poruku. Možda nema novca na računu, a možda te ignorira. Čak i ako nema novca na računu, uvijek može od nekoga posuditi mobitel. Ako te ignorira cijeli dan, zaboravi ga.

Duhoviti dečki su zanimljivi

Mogu li te sljedeći put fotkati tako da iduće godine Djed Mraz zna što želim pod borom”. Ovaj SMS će ti sigurno izmamiti osmijeh. Vrati mu poruku i dogovorite se za izlazak. Fora je otići na fotoautomate i napraviti fotkice koje će vam uvijek biti podsjetnik na vaše druženje.

Šalje ti samo poruke, ne trudi se dovoljno

''Želiš li da se vidimo poslije?”. Poruka koja, ako stiže u pristojno vrijeme, govori kako te on zaista želi vidjeti. Ipak, ako je to netko tko samo i isključivo šalje SMS-ove, možda se ne trudi dovoljno. Reci mu da više voliš pozive. Ako te nakon toga počne zvati, bit će to dobar znak da ne želi samo flertovati s tobom, nego da mu se zbilja sviđaš i da je ozbiljno shvatio poruku.

Želi gledati film s tobom

“Ovaj film bi bio puno bolji da ga gledamo zajedno”. Kad ti ovakvu poruku pošalje nakon nekoliko tjedana veze, onda znaš da to nije napisao jer je fora, nego to zbilja misli. Zato mu vrati poruku i pitaj ga koji film gleda. Obavezno mu predloži da uskoro odete zajedno u kino.

Često provjerava gdje si

“Gdje si?” Pomislit ćeš kako te želi kontrolirati i provjeriti s kim si. Ali možda ga samo zanima što radiš jer ti želi dati do znanja kako ga zanima sve što radiš. Ali ako ti ovakvu poruku pošalje više puta u danu, onda te zbilja želi kontrolirati. Zato je bolje s takvim dečkom ne imati posla.

Ne zaslužuje te ''Hej!”

Nasumična poruka bez puno razmišljanja. Ok, on misli na vas, ali ne dovoljno. Stručnjaci kažu da mu odgovorite ako vam se zaista sviđa. Ali ako to nije slučaj, nemojte se previše truditi jer očito to ne zaslužuje. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?