Bez srama 23500 pregleda 16. studenoga 2023.

Stručnjaci otkrili: 4 osobine izuzetno privlačnih žena

Canva

Tajne privlačnih žena jednostavnije su nego što se misli.

Ove četiri osobine imaju žene privlačne muškarcima:

1. Neovisne su

Snažne žene znaju što žele od života, kao što znaju i to da same trebaju to postići jer ne žele ovisiti ni o kome.

"Budite neovisni. Nitko ne voli osjećati da je jedina svrha tuđe sreće", pojašnjava Arianna Thomopulus, stručnjakinja za veze, influencerica i osnivačica 'The Modern Day Girlfriend'.

"Imam citat koji kaže: 'Nikada ne želite da netko upotpuni vaš život, želite da ga oni nadopune'", govori Arianna.

 | Autor: Canva Canva

2. Njima ne treba muškarac — one ga žele

Za jake žene imati muškarca u životu nije nužnost, već plus.

Prema riječima stručnjakinje Sarah Kowolski, life coacha, doule i osnivačice Motherhood Reimagined, to vrijedi čak i kada osjećate da vam biološki sat otkucava brže nego što biste željeli.

"Nemojte očajnički tražiti tatu za vaše dijete, čak i ako se približavate kraju svoje plodnosti", preporučuje Sarah Kowolski, life coach i osnivačica 'Motherhood Reimagined'. "Muškarci mogu nanjušiti očaj i hitnost da odmah dobiju dijete, što ih obično natjera da pobjegnu."

Kowalski kaže da umjesto da se zadovoljite muškarcem samo zato što ga imate, imajte na umu da želja za vezom proizlazi iz osjećaja osnaženosti, dok je potreba za vezom rezultat očaja.

 | Autor: Canva Canva

3. Sigurne su u sebe

Snažne žene točno znaju tko su i ne boje se to pokazati. "Budite samouvjerene. Nemojte biti samouvjerene ili vođene egom, ali zapamtite i znajte svoju vrijednost i ono što donosite za stol", kaže Thomopulus.

Žena koja ima samopouzdanje ponaša se drugačije, a muškarci tu razliku svakako primjećuju.

"Postoji nešto nevjerojatno privlačno u ženi koja voli samu sebe, osjeća se ugodno u vlastitoj koži i prihvaća sve što jest. Ona stoji uspravno, cijeni svoje jedinstvene kvalitete i vidi da je lijepa na svoj način", kaže life coach Jessica Brighton.

Brighton to naziva onim što mnogi ljudi nazivaju 'samoljubljem' i naglašava da, iako je teško, kad se jednom zaljubite u sebe, to će učiniti i drugi.

4. Ne igraju igrice

Privlačna i snažna žena ne skriva kako se osjeća; ona je otvorena sa svojim partnerom i ostavlja mjesta da se i oni osjećaju isto. "Izražavanjem svojih pravih misli i osjećaja, one su shvaćene i njihov se partner osjeća sigurnim da se otvori. U teškim situacijama, one otvoreno slušaju i komuniciraju s poštovanjem", pojašnjava Janet Ong Zimmerman, mentorica za udvaranje i veze u 'Love for Successful Women', piše YourTango.

Tvoja reakcija?