Bez srama 22 pregleda 29. prosinca 2016.

Studentice postale hit zbog pravila za buduću cimericu: Ne diraj ćevape!

pravila
Facebook

Dijeljenje životnog prostora nije najlakša stvar na svijetu...

Znate onu dobru staru poslovicu: "Kada se opečeš - pušeš i na hladno". Čini se kako se upravo to dogodilo dvjema studenticama iz Beograda koje su odlučile, preventive radi, sastaviti zanimljiv popis za njihovu buduću sustanarku.

Kako kažu, sa prošlom cimericom su imale puno probleme pa se sada vode pravilom "bolje spriječiti, nego liječiti".

Nije trebalo dugo čekati da njihov popis, zahvaljujući društvenim mrežama, postane pravi viralni hit.

Evo kako izgleda: 

pravila | Autor: Facebook Facebook

Za početak, osim što nije dopušteno unošenje dodatnih stvari u zajedničku sobu, postoje jasna pravila i oko svakodnevnog ponašanja. Tako nije dopušten ulazak u sobu radnim danom nakon ponoći, a glazba se sluša isključivo pomoću slušalica. Ako poželite živjeti s curama nećete im se morati opravdavati gdje ste svake minute svog života, ali svejedno ih je potrebno obavijestiti o točnom vremenu dolaska i napuštanja sobe.

pravila | Autor: Facebook Facebook

Pomislili ste da će vam najbolja prijateljica ponekad moći doći na kavu? Varate se. Također, ako poželite telefonirati morat ćete to obaviti izvan sobe, a sve ostale stvari na skrivenim mjestima kako ne bi smetale vašim sustanarkama.

Postoje i točno određena pravila kada su ćevapi u pitanju. Ako se slučajno u sobi nađe šest ćevapa, poslužite se s točno dva. Objašnjenje: jednostavna matematika nalaže da je šest podijeljeno na tri jednako dva. Logično, zar ne?

pravila | Autor: Facebook Facebook

I na kraju - slobodan prostor nije slobodan.

 "Slobodan prostor na zajedničkim dijelovima nije slobodan da bi ti širila stvari po njemu. Mi smo svoje stvari stavile na police, ormare, ispod kreveta (a nepotrebne odnijele kući), da ne bi zagušile prostor, isto se očekuje i od tebe. Dakle, zahtijeva se da soba nakon tvog useljenja izgleda IDENTIČNO kao kad si ušla, jer i mi imamo stvari isto koliko i ti, ali ih ne vidiš svuda po sobi, sve je na svom mjestu (a ne na radijatorima, oko prozora, oko sudopera, oko ogledalca u kupaonici...)", objasnile su cure, prenosi Index.hr.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?