Bez srama 4005 pregleda 07. listopada 2016.

Stvari koje otkrivaju voli li te iskreno, ili samo glumi

Par
Dreamstime

Iako ti službeno još nije izjavio ljubav, malim sitnicama ti svakodnevno dokazuje kako si ti za njega jedina i posebna

Već ste neko vrijeme u vezi. Stalno se viđate, šalje ti slatke poruke, idete u kino, na duge romantične šetnje, a čak je i kuhao za tebe. Čini se da si dobila sve ono što si oduvijek priželjkivala, ALI. Uvijek taj prokleti "ali" jer cure imaju tendenciju raditi probleme tamo gdje ih nema. Ne moramo napisati u čemu je problem jer ga ti već dobro znaš. Nije ti rekao one slatke riječi koje "život znače", a to su VOLIM TE. Nemoj paničariti, a pogotovo nemoj forsirati nešto što treba doći prirodno. Mnogi dečki su sramežljivi, pa će umjesto da ti 15 puta dnevno izjavljuju ljubav, malim sitnicama (koje su zapravo jako velike) svakodnevno pokazivati da si djevojka njegova života. Obrati pažnju na ove naše znakove i, ako prepoznaš svog dečka u nekoliko njih, budi uvjerena da je zaljubljen u tebe preko ušiju i da će "volim te" uskoro doći na red

1. UZ TEBE JE KAD TI JE NAJTEŽE
Iako je imao trening, čim ti je čuo u glasu da nešto nij u redu, dotrčao je do tebe. Ako je dečku stalo, tretirat će te kao princezu i sve će napraviti kako bi te oraspoložio. Bile to glupe šale ili čokolada, takvi znakovi pažnje dokazuju  njegovu ljubav. Uzvrati mu istom mjerom i budi uz svog dečka kad mu je teško. Makar se radilo i o banalnim stvarima.

2. NE FORSIRA SEKS JER ZNA DA JOŠ NISI SPREMNA
Dečko koji je spreman čekati pravi je dečko. Ako si mu rekla da nisi još spremna i on poštuje tvoju odluku, ne nagovara te nego mu je dovoljno da je u tvome društvu, znači da mu je stalo. Uživajte u poljupcima.

3. STALNO TI ŠALJE SLATKE PORUKE, ČAK I KAD JE S DEČKIMA
Već imate interne šale i barem jedanput na dan od njega dobiješ poruku koja te raznježi ili nasmije. Kad je dečko zaljubljen preko ušiju, učinit će sve kako bi njegova cura bila sretna i neće mu biti teško poslati poruku čak ni kad je s dečkima. On nema opravdanje "nisam stigao" jer da bi poslao poruku dovoljna mu je minuta.

4. ZAPAMTIO JE O TEBI BAŠ SVE SITNICE
Na prvim spojevima rekla si mu neke anegdote iz djetinjstva, a on te nakon nekoliko mjeseci ugodno iznenadio prisjetivši se svakog detalja tog razgovora. Znači da te pozorno slušao, zato što ga zanimaš i zato što te želi u svome životu. Čak zna i tvoju omiljenu boju i najdraži film.

5. GLEDAT ĆE ROMANTIČNU KOMEDIJU
Kada dečko s tobom pristane gledatu romantičan film (a znaš da voli akciju i horore), onda budi uvjerena da te voli. Čak ga nisi ni puno nagovarala. Uzvrati mu uslugu i sljedeći put predloži film za koji znaš da će mu se svidjeti. 

6. KAD STE SKUPA, STALNO TI DAJE KOMPLIMENTE
Izvukao te van jedne lijene nedjelje, a ti nisi ni kosu stigla oprati. Čak si razmišljala da nabiješ kapu na glavu, ali kad te ugledao nije mogao skinuti osmijeh. Rekao je kako si predivna, a ti si ostala u šoku. Kad je ljubav u pitanju, masna kosa pada u zaborav.  :)

7. ČULA SI KAKO SE HVALI S TVOJIM POSTIGNUĆIMA
Nema ljepšeg od toga kad dečko tvojih snova lijepo priča o tebi. Već si u nekoliko navrata čula da govori prijateljima kako si pametna, kako rasturaš u fizici i kako razumiješ sve one filozofije koje se spominju u "Teoriji velikog praska". On je najsretniji zbog tvojih postignuća i podupire sve tvoje snove. I najvažnije je da te ne ismijava. Budi uvjerena da te ovaj dečko voli i ne zaboravi i ti podržati njegove snove, makar bili i pomalo blesavi.

8. UPOZNAO TE SA SVOJOM OBITELJI
Većina dečkiju curu neće upoznati s roditeljima, osim ako nisu beskrajno zaljubljeni. Tvoj izabranik već te upoznao s roditeljima i često te zove na obiteljska druženja. Čak si se družila i s njegovim daljnim rođacima.

9. SPREMAN JE RADITI KOMPROMISE
Ljubav može smekšati srce. Biti u pravu nije toliko važno koliko učinit pravu stvar za drugu osobu. Kada se tvoj dečko počne slagati s tobom o temi zbog koje je inače vrlo tvrdoglav, znaj da ga vodi srce, a ne mozak. Znakovi nesebičnosti veliki su pokazatelj zaljubljenost.

10. UMJESTO "JA" VRLO BRZO JE POČEO GOVORITI "MI"
Malo više pažnje obrati na njegov izbor riječi. Kad počne koristiti riječi poput "mi" i "nas" - više ne razmišlja o sebi kao samcu. Sad si dio njegova života. Često govori i o budućnosti, o ljetovanju, pa čak i skijanju. Kad misli na budućnost, već je odlučio da te nema namjeru pustiti. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?