Bez srama 16810 pregleda 17. listopada 2018.

Svaki horoskopski znak ima 3 savršena para: Ovo je tvoj!

madi_edwards / instagram

Ovnovima su savršen par Blizanci, Vodenjaci i Lavovi, a ono što oni imaju, nema ni jedan drugi par zodijaka

I sami znate da ne biste baš sa svakime mogli biti prijatelji i družiti se. Neke nam osobe jednostavno odgovaraju bolje od drugih, a pogotovo kad su to osobe s kojima smo u prijateljskoj ili ljubavnoj vezi.

Ipak, postoje i oni takozvani savršeni parovi koji si odgovaraju po gotovo svim parametrima, a svaki horoskopski znak ima po tri takva 'savršena para', piše Marie Claire. Evo tko su tvoji savršeni parovi s obzirom na horoskopski znak u kojem si rođen/a, provjeri!

Ovan

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Train together, stay together 💪🏼 @cheyennestoll

Objavu dijeli TheCoupleGoals (@couplegoals)

Ovnovima su savršeni par Blizanci, Lavovi i Vodenjaci.

Blizanci su inovativni, drugačiji i fascinantni, zbog čega su Ovnovima iznimno zanimljivi. Od njih mogu mnogo toga naučiti, a također se ne moraju bojati da će se previše 'zakačiti' za njih, jer im je autonomija jako bitna. Čak i u vezi.

Lavovi su vatreni i energični, a baš to odgovara Ovnovima jer im je važno da se oko njih uvijek nešto događa. I jedni i drugi su inteligentni i bistri, neće se ustručavati pohvaliti jedno drugoga, a sve to će im vezu samo činiti jačom. 

Vodenjaci imaju tu neku suludu energiju od koje ne možeš pobjeći, a ekscentričnost i neobičan smisao za humor najbolje povezuje ova dva znaka. Iako im je važna povezanost s partnerom, također im je važno da imaju mjesta i vremena samo za sebe, a ova dva znaka si to međusobno mogu najbolje osigurati te se, osim toga, međusobno gurati prema osobnom rastu.

Bik

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Weekend with you 🎈 @azevedopre

Objavu dijeli TheCoupleGoals (@couplegoals)

Bikovima su savršeni par Škorpioni, Rakovi i Vage.

Škorpioni su možda potpuna suprotnost Bikovima, ali upravo to je ono što ih povezuje. I jedan i drugi partner u ovoj kombinaciji neopisivo mnogo ulažu u rast ljubavne veze, a osjećaja, lijepih riječi i slatkih gesta neće nedostajati.

Rakovi obožavaju luksuz i raskoš jednako koliko i Bikovi i nikad im neće biti teško ugoditi vam (dokle god isto dobivaju od vas). Romantične večere, izlasci, iznenađenja i putovanja standardni su dio veze ova dva para.

Vage su, baš kao i Bikovi, iznimno romantične, čak i ako to na prvu ne priznaju, a iako vole svoju zonu konfora, neće se ustručavati s vremena na vrijeme zajedno isprobati nešto ludo i drugačije i upustiti se u neku novu avanturu.

Blizanci

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@grlwithbangs

Objavu dijeli TheCoupleGoals (@couplegoals)

Blizancima su savršeni par Ovnovi, Škorpioni i Blizanci.

Ovnovi i Blizanci u paru su apsolutno uvijek za dobru zabavu, izlazak i nezaboravno iskustvo, ma što god ono uključivalo. Baš zbog toga veza ova dva znaka uvijek će biti svježa, kao na početku, jer oni jednostavno ne poznaju rutinu i dosadu!

Škorpioni će Blizance najviše privući emocionalnom dubinom i pametnim razgovorima, a iako su u početku luckasti i nepredvidivi, kad ih malo bolje upoznate, zaljubit ćete se preko ušiju.

Blizanci su veoma kompatibilni jedni s drugima! Najviše od svega vole pametne razgovore i konstantnu komunikaciju, zbog čega im nikad neće biti dosadno u vezi. 

Rak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@tbendina 😘

Objavu dijeli TheCoupleGoals (@couplegoals)

Rakovima su savršeni par Škorpioni, Djevice i Bikovi.

Škorpioni i Rakovi imaju jednu od snažnijih veza u zodijaku. I jednima i drugima najvažnije je međusobno povjerenje i iskrenost, zbog čega ne poznaju tajne, laganja, muljanja i slične stvari koje mogu uništiti ljubav. 

Bikovi se inače ne otvaraju lako prema drugima, no povezanost s Rakovima jednostavno im znatno olakšava taj korak. Međusobno će ovi znakovi dijeliti sve tajne, pa i one koje ne pričaju nikome, a romantična strana Bikova Rakove posebno privlači.

Djevice znaju kako se prilagoditi svim zahtjevima i potrebama Bikova, što drugim znakovima baš i ne polazi za rukom. One će brinuti o vama iz dana u dan, ali će očekivati da im uzvratite jednakom mjerom. Kad se to dogodi, dogodi se i ljubav za cijeli život.

Lav

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bathroom selfies 😜 @alex_kukla @byevelina_

Objavu dijeli TheCoupleGoals (@couplegoals)

Lavovima su savršeni par Vage, Djevice i Ovnovi.

Vage su, kao i Lavovi, pomalo dramatične i vole pretjerivati, ali svaki od ovih znakova to radi na svojstven način, zbog čega si nikad nisu 'previše'. Osim toga, i jedan i drugi znak iznimno su romantični, a to ih najviše drži zajedno. 

Djevice su savršen par Lavovima jer će ih, kad treba, spustiti na zemlju i dati im dozu realnosti, koje Lavovima ponekad nedostaje. Djevice Lavovima pomažu da brinu o sebi i budu dobri prema sebi, a time će usput graditi i kvalitetniju međusobnu vezu.

Ovnovi su, baš kao i Lavovi, iznimno energični i vatreni, ali upravo te crte ličnosti ih najviše spajaju. U njihovoj vezi nikad nije dosadno, uvijek se nešto događa, uvijek je uzbudljivo i glasno, ali to je ta iskra koja održava njihovu vezu živom.

Djevica

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paris with you @styleitwithtrix

Objavu dijeli TheCoupleGoals (@couplegoals)

Djevicama su savršeni par Rakovi, Jarci i Bikovi.

Rakovi su tu da bi Djevice spustili na zemlju i pomogli im da se opuste i smire. Djevice vole previše dramatizirati, pa im glas razuma uvijek dobro dođe, pogotovo u ljubavnoj vezi.

Jarci mrze sukobe i svađe, zbog čega će uvijek i sve pokušati riješiti razgovorom, mirnim i staloženim naravno. Život bez drame za njih je savršen život, a iako su Djevice pomalo drugačije od njih, doza smirenosti koju Jarci imaju im pomaže da se i sami 'spust' na zemlju...

Bikovi su poznati po tome da se na njih uvijek možeš osloniti i oni zaista ne mijenjaju raspoloženje i mišljenje kako vjetar puhne. Na njih se uvijek možete osloniti, a ta doza sigurnosti je Djevicama jako važna. Oni će se međusobno uvijek držati kao kap vode na dlanu, a probleme će rješavati smireno.

Vage

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TheCoupleGoals (@couplegoals)

Vagama su savršeni par Lavovi, Bikovi i Vodenjaci.

Lavovi su romantične duše i imaju predodžbu veze kao iz bajke. Upravo to je poveznica s Vagama, koje su vrlo slične tome, a ta romantična strana koju imaju drži ih zajedno.

Bikovi su tu da vas podržavaju u svemu što odlučite napraviti u životu! Oni će poduprijeti svaki vaš san i svaku vašu ideju i bit će vaši najveći obožavatelji.

Vodenjaci su nešto kompliciraniji od ostalih znakova, no baš to Vage jako privlači. Njih ne možete baš osvojiti 'na prvu' i morate prvo stvoriti svojevrsni platonski odnos, da bi stvari krenule u nekom snažnijem smjeru. 

Škorpion

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love @styleitwithtrix

Objavu dijeli TheCoupleGoals (@couplegoals)

Škorpionima su savršeni par Bikovi, Rakovi i Blizanci.

Bikovi su potpuna suprotnost Škorpionima, ali upravo ih to povezuje. Bikovi su vjerojatno jedan jedini znak koji razumije senzualnost i romantiku poput Škorpiona, a upravo takva osoba im treba za romantičnu vezu.

Rakovi su strastveni i obožavaju svog partnera te mu pružaju svu ljubav svijeta. Upravo to Škorpioni žele, bezrezervnu i totalnu ljubav, a ni koja romantična večera i iznenađenje nije na odmet, a ni to Rakovima nije strano.

Blizanci su na prvi pogled suprotnost Škorpionima, ali ako ih neki uspije zainteresirati, više se nikad neće moći odvojiti od njega. Blizanci će Škorpione naučiti kako da budu zaigrani i bezbrižni, a Škorpioni njih kako da se više otvore novim avanturama i stvarima.

Strijelac

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TheCoupleGoals (@couplegoals)

Strijelcima su savršeni par Strijelci, Vodenjaci i Ribe.

Strijelci su savršeni par Strijelcima. Avanture i putovanja u ovoj su vezi neizostavni, a upravo ta nova iskustva koja međusobno dijelite će vas dodatno povezati jedno s drugim.

Vodenjaci su mudri, inteligentni i drugačiji, a to je ujedno i izazov i nagrada Strijelcima. Vaši međusobni razgovori uvijek će biti smisleni i ciljani i nikad vam neće dosaditi međusobne debate. Upravo to će održavati iskru u vašoj vezi i spašavati vas od dosade. 

Ribe su, baš kao i Strijelci sami, željne slobode i neovisnosti, a upravo će to pružati jedni drugima u vezi. Svjesne su da svakome treba prostora i vremena za sebe, ali kad su ova dva znaka zajedno, to nikad nije tek toliko da budu. 

Jarac

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning hugs 🤗 guys try holding her for 20 seconds @motivationforfitness

Objavu dijeli TheCoupleGoals (@couplegoals)

Jarcima su savršeni par Jarci, Djevice i Bikovi.

Jarci i Jarci se savršeno slažu upravo zato što će se međusobno podržavati bez granica. Osobni rast im je veoma bitan, ali su svjesni da je bitan i njihovu partneru/partnerici zbog čega će si međusobno uvijek biti najveća potpora. 

Djevice više od svega žele smislenu i inteligentnu vezu s drugom osobom, a upravo to im Jarci mogu pružiti. A s obzirom na to da su Jarci još k tome i nježne duše, jednom kad im se uporna Djevica uvuče pod kožu više je neće moći pustiti.

Bikovi dijele mnoge jednake vrijednosti s Jarcima i upravo ih to najviše povezuje. I jedni i drugi su iznimno lojalni i povjerljivi, a to su osobine koje bi u svakoj vezi trebale, uz simpatiju i ljubav, trebale biti prioritet. 

Vodenjak

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My kind of #couplegoals. Nap on babe 😴 @adelainemorin

Objavu dijeli TheCoupleGoals (@couplegoals)

Vodenjacima su savršeni par Ovnovi, Vage i Blizanci.

Ovnovi su tu da u život Vodenjaka uvedu zabavu i smijeh, a upravo oni su pojedinci koji će najbolje znati prepoznati onu drugačiju i posebnu crtu kod Vodenjaka te će je isto tako znati cijeniti. 

Vage su fleksibilne i zanimljive i baš uvijek se mogu prilagoditi novim situacijama, što se za Vodenjake baš i ne može reći. Upravo se zato međusobno dobro nadopunjuju i razumiju, zapravo, razumiju se kao ni jedan drugi horoskopski par.

Blizanci si jednostavno ne mogu pomoći kad su Vodenjaci u pitanju i gotovo se uvijek do ušiju zaljube u njih. Darežljivost Vodenjaka i pozitivan stav Blizanaca čine savršen spoj i njihovu vezu malo što može uništiti.

Ribe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli TheCoupleGoals (@couplegoals)

Ribama su savršeni par Strijelci, Jarci i Vage.

Strijelci su na početku glasni i nametljivi, ali kad ih malo bolje upoznate, zapravo su umiljati i dragi. Njihov pozitivan stav i otvorenost prema novome Ribe guraju naprijed i tjeraju ih da i same iskuse avanture na koje se same ne bi usudile otići.

Jarci su pomalo pragmatični, ozbiljni i strogi, zbog čega se na prvu ne čini da su oni i Ribe savršen spoj, no kad se Jarac zaljubi u emotivnu i osjetljivu Ribu, više je nikad neće pustiti. Tada će se i sami početi otvarati i otvoreno govoriti što osjećaju, a time će jačati međusobnu povezanost.

Vage su, baš kao i Ribe, pomalo zaigrane, zbog čega im nikada u vezi neće biti dosadno i monotono. I jedni i drugi iznimno su šarmantni i inteligentni, a isti su takvi i njihovi razgovori. Trenutke koje provode zajedno uvijek maksimalno koriste i ne boje se biti pomalo luckasti u blizini jedno drugoga.

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Predobro