Bez srama 1569 pregleda 02. svibnja 2023.

Svibanjski ljubavni horoskop - evo što vas očekuje!

canva

Svibanj 2023. godine za mnoge će predstavljati mjesec novih poznanstava, uzbudljivih iskustava i romantičnih avantura. Ovo će proljeće mnogi osjetiti leptiriće u trbuhu, zaljubljenost, ali i nove erotske rituale.

Seksualna privlačnost i posebna veza među partnerima bit će pojačani zahvaljujući punom mjesecu. Uz lijepe događaje i emocije, neki će se susresti i sa svađama i sukobima uzrokovanima impulzivnošću. Zato je važna smirenost pri donošenju odluka.

Jarac

Jarci će ovaj mjesec doživjeti nova senzualna iskustva u vezi. Venera preporučuje da se erotska međuigra obogati novim i intrigantnim ritualima. Romantični trenuci sreće i razgovor s partnerom o zajedničkim željama jarcima će pomoći da dignu svoju vezu na višu razinu. 

Za slobodne jarce svibanj će biti mjesec uzbudljivih ljubavnih susreta. Nemojte se fokusirati isključivo na određeni tip osobe ili vanjske karakteristike, već sagledajte sve dobre i loše strane osobe koja vam uđe u život. Vaš partner iz snova vjerojatno izgleda drugačije nego u vašoj mašti, stoga vjerujte svojoj intuiciji i dopustite joj da vas vodi.

 | Autor: Canva Canva

Vodenjak

Vodenjaci bi se početkom mjeseca mogli susresti s nesporazumima u vezi koji će dovesti do manjih napetosti. No vrlo brzo će doći do rješavanja konflikta i poboljšanja odnosa. Iskoristite strastvenu energiju Venere za intimna druženja i erotska zavođenja. Venerinom energijom ojačajte vašu ljubavnu vezu i zajedno uživajte u ljubavi.

Samcima rođenima u znaku vodenjaka preporučuje se da izlaze puno i iskoriste prilike za nove susrete koje im se pruže. Vodenjaci će svojom šarmantnošću, prirodnošću i duhovitošću privući više od jednog ljubavnog kandidata. Stoga iskoristite svoju karizmu i seksipilnost koje vas mogu dovesti do neočekivanih susreta.

Ribe

Emotivne neizvjesnosti s kojima su se ribe susrele u travnju smirit će se u svibnju te će u odnosu prevladati harmonija. Pobrinite se da osoba koju volite dobije dovoljno pažnje, nježnosti i ljubavi, što će dovesti do pojačane strasti u erotici. 

Zvijezde slobodnim ribama poručuju da će imati nekoliko prilika za upoznavanje neke posebne osobe. Nemojte ići na silu, dozvolite da sve ide svojim prirodnim tokom i vjerujte intuiciji.

Ovan

Ovo je mjesec pun romantike i strasti za ovnove. Venera savjetuje ovnovima da svibanjske praznike provedu sa svojom voljenom osobom te svoju vezu podignu na višu razinu. Svom partneru pružite romantične poljupce, zagrljaje i poglede. Sreća kojoj ćete svjedočiti bit će nevjerojatna.

Svibanj će samcima ovnovima donijeti tihu osobu čiju privlačnost neće odmah osjetiti. Flert koji će u početku biti težak rezultirat će mogućnošću početka nove uzbudljive ljubavne veze.

 | Autor: Canva Canva

Bik

Ljubavni horoskop za svibanj 2023. godine bikovima predviđa promjene. Bit će im pružene prilike za novi početak na profesionalnom i ljubavnom planu. Od sredine mjeseca doći će do poboljšanja ljubavne veze koje se može potaknuti ponašanjem prema partneru kao da je novi poznanik kojeg želite osvojiti. Uživajte u novim i drugačijim trenucima sa svojom voljenom osobom.

Slobodni i zaljubljeni bikovi mogli bi se naći pred odlukom. Kod donošenja odluke slušajte svoje srce i napravite ono što vam ono poručuje jer je to jedina ispravna odluka.

Blizanci

Pred blizancima nalazi se mjesec pun ljubavi i strasti. Organizirajte romantične provode s partnerom te jedno drugom pružite ljubav i pažnju. Dajte više prostora senzualnoj ljubavi te svoje želje i maštarije pretvorite u stvarnost. 

Blizancima samcima zvijezde predviđaju mjesec prilika za upoznavanje zanimljivih i atraktivnih ljudi. Budite otvoreni za nove susrete i erotska iskustva. Dopustite da vaša samouvjerenost, autentičnost i seksipilnost zasjaju. 

Rak

Venera rakovima predviđa mjesec pun ljubavi. Vaša će veza biti obogaćena strašću i emocijama. Organizirajte romantične večeri s partnerom te na taj način produbite svoju ljubav i proslavite intimnost novim erotskim ritualima. 

Za rakove samce ovo je svakako mjesec prilika u ljubavi. Novi susreti, uzbuđenja i erotske avanture nalaze se pred vama. Međutim, prava ljubav je puno više od erotike i ona dolazi iznutra. Stoga, uz iskorištavanje prilika za erotska iskustva, budite autentični i slušajte svoje srce.  

Lav

Lavovima je potrebna komunikacija za podržavanje partnera međusobno. Ukoliko ste dugo u vezi, unesite novitete u intimni odnos. Novi erotski rituali vezu će učiniti još zanimljivijom i strastvenijom.

Lavovi, pripremite se za nova uzbudljiva iznenađenja! Ukoliko sadašnjem flertu dođe kraj, znajte da vam zvijezde spremaju nove zanimljive susrete, od kojih bi dva mogla biti od izrazite važnosti. Prihvatite početne neizvjesnosti jer vas očekuju nevjerojatni užici. Otvorite se za novitete i pustite da vas srce vodi. 

 | Autor: Canva Canva

Djevica

Pred djevicama se nalazi uzbudljiv mjesec. Dobit će priliku za nove susrete i dublje razumijevanje već postojećih veza. Dopustite strasti i erotici da vas obuzmu. Svoju vezu jačajte zajedničkim romantičnim trenucima. No svakako jedno drugom dajte prostora i slobode. 

Ukoliko ste djevica i pritom samac, budite otvoreni za nova iskustva. Nije uvijek na vama da preuzmete inicijativu. Ravnoteža i karizma koju imate čini vas privlačnima, stoga dopustite drugima da vam priđu i flertuju s vama. Iskoristite te prilike jer nikad ne znate što se iz toga može izroditi. 

Vaga

Pozitivna energija, mentalna jasnoća i lijepi susreti ovaj će mjesec biti dio života vaga. One koji su u vezi čeka sretna i mirna faza u ljubavi. Uživajte u onome što vam veza i partner pružaju. Potrudite se stvarati trenutke samo za vas dvoje, primjerice romantične večere kod kuće ili izlete u prirodu. Ovakve će prilike vašu vezu učiniti još čvršćom i skladnijom. 

Svibanj slobodnim vagama donosi poznanstva, uzbudljive flertove i nova erotska iskustva. U početku se pronalazak srodne duše može činiti teškim ili nemogućim, no znajte da vam zvijezde spremaju prekrasnu i trajnu vezu. Otvorite svoje srce i vjerujte osjećaju koji vas nikad neće prevariti. 

 | Autor: Canva Canva

Škorpion

Napetosti u ljubavnim odnosima koje su nastale prošlog mjeseca sada će se smiriti te će doći do novog sklada u ljubavi. Venera škorpijama savjetuje intimno zajedništvo kako bi se veza oživjela. Svog partnera zavedite nježnim zagrljajima i pogledima punim ljubavi. Iskoristite romantične trenutke i zajedničke aktivnosti koji će dodatno pojačati sklad među vama. Sklad duša odrazit će se i na sklad u intimnosti.

Svibanj 2023. mjesec je raznolikosti u ljubavi za samce škorpione. Ovo je savršeno vrijeme za flert. Venera i Kupid pripremaju vam zanimljive susrete s različitim ljudima. Svatko od njih imat će svoje vrline, stoga pri odabiru slušajte srce i nemojte odlučivati samo na osnovu erotskih aspekata. 

Strijelac

Aktivnosti koje ste radili zajedno s partnerom u travnju nastavite i ovaj mjesec. Ovo proljeće više emotivne pažnje posvetite osobi koju volite. Vaša će veza napredovati zahvaljujući međusobnom uvažavanju, nježnim zagrljajima i ljubavnim pogledima. Venera vam savjetuje da ne zanemarite erotiku u odnosu. Pokažite svoje zavodničke vještine i zajedno uživajte u intimnosti.

miss7 prenosi kako će slobodni strijelci ovaj mjesec doživjeti zanimljive susrete, neobična i nova iskustva u ljubavi i intimnosti. Erotska iskustva mogu biti potencijal za trajnu vezu. No trebate uskladiti svoje ciljeve i želje i izvan spavaće sobe. Venera će vam također pružiti i flert s osobom koja na prvi pogled može djelovati neupadljivo, no iznenadit će vas svojim kvalitetama i osobinama. 

Tvoja reakcija?