Bez srama 61 pregleda 16. svibnja 2016.

Svima bizarno, a mama ponosna: Bella (9) izbjeljuje zube, šminka se i depilira!

Isabella Barrett
Facebook

Postala je milijunašica sa samo šest godina, a danas je opsjednuta modom i ljepotom zbog čega mnogi kritiziraju njenu majku

Sa samo šest godina Isabella Barrett ušla je u svijet odraslih: Lansirala je svoju vlastitu liniju za nakit i odjeću, počela pobjeđivati na brojnim natjecanjima ljepote i postala milijunašica. Uz to, okušala se u glazbenim vodama te izbacila dvije pjesme: 'LOL' i 'I'm just a kid'' (Ja sam samo dijete'). Ironično, jer živi život potpuno drugačiji od dječjeg, o kakvom sanjaju mnogo stariji od nje: Udovoljava svakom modnom hiru, druži se na tulumima sa svojim poznatim prijateljima i za večeru jede jastoga.

Unatoč štiklama i teškoj šminci koju obožava, Bella je još u osnovnoj školi i ima samo devet godina.

Foto: Facebook

Njen prvi susret sa slavom dogodio se kada je nastupila u američkom realityju 'Toddlers and Tiaras' koja je od emitiranja do danas postala tema koja izaziva kontroverze diljem svijeta.

Koncept je osmišljen tako da djevojčice nerijetko mlađe i od pet godina šetaju pistama uređene kao dvadeset godina starije kolegice s natjecanja ljepote. Jedni to obožavaju (najčešće roditelji djece koja zarađuju neobično visoke iznose), dok drugi smatraju da je stvar odavno izmakla kontroli, da se radi o ispunjavanju roditeljskih hirova, a ne brine za djetetovo dobro.

 

I zaista, nakon scena gdje djevojčice plaču jer ih boli čupanje obrva i povraća im se od sredstva za izbjeljivanje zubiju, ne možemo se ne zapitati isto. Uz to, djevojčice odrastaju u neprirodnim uvjetima, uče se natjecateljskom duhu na najgori mogući način, misleći da nisu dovoljno lijepe ako ne pobjede, a zbog očekivanja koje roditelji imaju od njih pod pritiskom su neprirodnim i za mnogo starije uzraste. Također, često se razvijaju poremećaji ličnosti poput narcisoidnosti. O tome možda najbolje govore i Belline riječi, podsjetimo se, devetogodišnje djevojčice koja ima 1.6 milijuna followera i sebe smatra uspješnom poslovnom ženom: 

'To je odličan osjećaj jer znam da da se svi ugledaju na mene što je velika odgovornost. Moji me fanovi vole, govore mi da sam cool i jako lijepa- nema se što ne voljeti kod slave!' i nastavlja, 'Moja modna linija je jako uspješna. Bilo je jako zabavno nositi je na tjednu mode u New Yorku: sva su se svjetla uperila u mene i bila sam jako lijepa' rekla je djevojčica koja je u samo jednom danu kupila 60 cipela.

 

 

@isabellabarrett123 #isabella #berrett #isabellabarrett #love #she #is #so #sweet #loveisabellabarrett

A photo posted by Isabella Barrett Liviatwe (@liviatweisabellabarrettfanpage) on

Iako ponosna, od napada na društvenim mrežama brani se i Bellina majka Susanna koja kaže: 'Odlična stvar je što ona ima devet godina, i brzo zarađuje novac koji mislimo uložiti da ima koristi od toga. Moju stariju kćer su brutalno pretukli u školi, nakon čega je imala rekonstruktivnu operaciju lica. Ova natjecanja su joj pomogla da ponovno izgradi samopouzdanje, a Bella je vidjela taj glamur i svidio joj se' rekla je 43-godišnja majka koja ne misli da je toliko trošenje novca problem.

Brani se: 'Razmazila sam obje kćeri, i kad to kažem ne mislim da trče okolo kao derišta, nisu tako odgojene. Definitivno ima skup ukus, ali to je zato što u našoj obitelji cijenimo kvalitetu- a ne zbog slave', prenosi The Sun.

 

 

@isabellabarrett123 #isabella #berrett #isabellabarrett #love #she #is #so #sweet #loveisabellabarrett

A photo posted by Isabella Barrett Liviatwe (@liviatweisabellabarrettfanpage) on

 

I dok natjecanja poput onih na kojima sudjeluje malena Bella sve češće postaju predmet istraživanja psihologa, ostaje pitanje što se dogodi s djecom koja to nikada nisu mogla biti jednom kada se svjetlo reflektora prebaci na nekog drugog.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?