Bez srama 24 pregleda 28. lipnja 2016.

Tajne slavnih za postizanje samopouzdanja!

Victoria Justice
Instagram

Svi imamo dane kad se probudimo i ne osjećamo se i ne izgledamo si najbolje, a vjerovali ili ne, tako je i slavnim djevojkama.

Demi Lovato

- Nisam model. Imam obline. Nosim odjeću koja ih naglašava i ono u čemu se odjećam ugodno. Kako se osjećaš, tako izgledaš - tvrdi pjevačica, a mi ćemo joj vjerovati.

Troian Bellisario

- O tijelu i njegovoj ljepoti treba brinuti od ranog jutra. Zapamti da si mlada, lijepa i unikat! To je nešto najvrjednije što možeš imati - poručuje glumica. 

Victoria Justice 

- Nedavno sam počela uviđati da nije sve u mom tijelu, izgledu ili savršeno oblikovanoj kosi. Samo se trebam svaki dan buditi sretna i zahvalna jer imam dvije ruke, noge. Bitno je da sam zdrava i moja obitelj također. To su stvari o kojima zbilja trebamo razmišljati i na tome trebamo biti zahvalni - poruka je glumice. 

Josie Loren

- Ako si sretna životom kojim živiš, to će se i vidjeti - sigurna je glumica. 

Zendaya Coleman

- Bitno je shvatiti tko si i naučiti funkcionirati s onim što imaš. Svi imaju ono nešto što ne vole na sebi, ali na kraju dana, to je ono što te čini drukačijom od ostalih - mudra je Zendaya. 

Jordin Sparks

- Sasvim je u redu ponekad se osjećati bezveze i i ne voljeti osobu do sebe. No ono što trebaš znati jest da si prekrasna i jaka i da će se sav tvoj trud jednog dana isplatiti. Važno je to znati - zaključila je pjevačica i glumica. 

Nina Dobrev

- Svatko ima neke svoje nesigurnosti, ali to je tako u životu. Onda jednom dođete do određene točke i shvatite da je svaka osoba potpuno drugačija. Nešto što ste vidjeli da netko durgi nosi ne mora isto izgledati an tebi. To jednostavno tako ne ide - zna glumica. 

Lily Collins

- Ako imaš nekih problema, pokušaj ih podijeliti s nekim od povjerenja. Bit će ti lakše ako čuješ da ni drugima u životu nije savršeno. Sigurno ćeš biti mirnija i imati više samopouzdanja - model i glumica govori iz iskustva. 

Ashley Benson

- Svi mi imamo neke nedostatke, ali moramo ih prigrliti i biti svoji. Meni je bilo neko vrijeme potrebno da to shvatim, a kad se i tebi to dogodi, bit ćeš toliko sretnija kad prestaneš razmišljati o tome što smiješ, a što ne smiješ jesti - poruka je glumice. 

Emma Roberts

- Oblačim se kako meni paše, jer kad se osjećam dobro, nije mi bitno što drugi ljudi misle o meni. Sve je u samopouzdanju i kako ti nešto nosiš - sigurna je Emma. 

Tvoja reakcija?