Bez srama 638 pregleda 08. listopada 2019.

Tana je u novom videu suptilno priznala da je Jake vara?

screenshot/youtube/HRT

Tana se u videu našminkala poput klauna, a tako se, kaže, i osjeća otkako se udala za Jakea...

Apsolutno svi su zbunjeni kad je u pitanju veza/brak/nešto treće Jakea Paula i Tane Mongeau. Čak i njih dvoje. A sad je Tana izbacila novi makeup video u kojem je, možda, objavila kako je Jake vara. Ali samo možda...

Prevario ju je?

Naime, snimila je videu u kojem se šminka poput klauna i pritom poručila kako se, od vjenčanja s Jakeom, zaista osjeća kao klaun u javnosti. Smatra da je se zbog Jakea portretira kao dvorsku ludu.

U jednom trenutku govori i ovo: 'Ako te dečko prevari, sljedeći dan u školi bi se trebala pojaviti s ovim makeupom', a time je možda aludirala na to da je i Jake nju prevario? Moguće. 

Nitko zapravo ne zna...

via GIPHY

Kako god bilo, čini se da im u braku baš i nije najsretnije, a što god da je Jake učinio, Tanu je jako rastužilo i oneraspoložilo. Što se točno dogodilo? Vjerojatno nikad nećemo saznati. Ako saznamo, javit ćemo vam.

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri, jer prijave traju do 14. listopada.

 | Autor:

Tvoja reakcija?