Bez srama 1265 pregleda 30. prosinca 2019.

Tana priznala da nije sretna u braku s Jakeom?

tanamongeau/Instagram

Snimila je novi video dramatičnog naziva 'Istina o svemu' i progovorila o njihovom braku...

Youtuberica Tana Mongeau je u novom videu iskreno progovorila o braku s youtuberom Jakeom Paulom, a video je dramatično nazvala 'Istina o svemu'. 

Rekla je da je jako "nesretna time kako njezina i njegova veza izgleda na van." "Toliko sam se dugo pretvarala... Stalno sam glumila da sam ta neka cool djevojka i da me nije briga, jer sam htjela uspjeti u zajedničkom životu s tom osobom...i mislim da sam toliko toga uložila u Jakea da sam na kraju izgubila sebe", objasnila je Tana.

Na početku je bilo lijepo...

Priznala je kako je njihova veza na početku bila itekako stvarna i lijepa, ali nakon braka stvari su se promijenile. "Nakon što smo se Jake i ja vjenčali, stvari su se promijenile. A na početku... to između nas bio je najbolji osjećaj na svijetu, to što smo bili na istoj valnoj duljini...", tvrdi.

Iako su bili u otvorenoj vezi, što podrazumijeva da im je bilo dozvoljeni biti s drugim ljudima, nju je smetalo što je on bio s drugim djevojkama i što se nalazio sa svojom bivšom, Erikom Costell, priznala je te na kraju dodala da su ona i Jake ipak još uvijek zajedno, javlja Cosmopolitan.

No, što im donosi sljedeća godina... To ćemo vam javiti kad se netko od njih ponovno oglasi!

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?