Bez srama 858 pregleda 31. listopada 2018.

TheSikrt iskreno: Ovo mi je najveći kompleks...

filip.dejanovic.39/Instagram

TheSikrt u svojoj knjizi otkriva kompleks s kojim se bori cijeli život. Donosimo ekskluzivni ulomak:

U svojoj knjizi TheSikrt: Gola istina, bez cenzure Filip otkriva svoj najveći kompleks s kojim se bori cijeli život. Iskreno je progovorio o najgorim danima kada su ga zbog toga zezali u školi i kada se osjećao kao da mu je škola pakao. Ovo je ekskluzivni ulomak iz knjige:

'Mama je prosječne visine, tata visok, a ja...'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Old but gold 📸-@_artsstation_

Objavu dijeli TheSikrt (@filip.dejanovic.39)

“Razmišljam, mama mi je prosječne visine, tata je prilično visok... Nemam pojma. Zapravo nisam ja bio toliko nizak, ali činilo se da sam uvijek zadnji u vrsti na tjelesnom, zadnji kad te biraju za igranje košarke, nogometa… WTF? Tako je to u osnovnoj. Do kraja četvrtog razreda nije mi pravilo neke važnije probleme, ali peti razred je – peti razred. Prekretnica, sve se mijenja. Moraš biti malo odrasliji. To podrazumijeva i visinu, a i malu bradu.

Nisam si mogao pomoći. Znao sam se gledati u zrcalo satima i kužio sam da nemam savršen izgled, ni približno. Svi imamo neke nedostatke, a ja… Tada sam bio malen, nizak. I dandanas ta me visina dotuče kad gledam svoje vršnjake. A tada? Samopouzdanje, odnosno moja slika o samome sebi kad bismo je prikazali u brojkama, bila je na minus šesto. Cure su oduvijek, svi to znamo iz priča starijih frajera, iz serija i filmova, padale na dečke koji su visoki, crne kose i slično. U to vrijeme koji centimetar stvarno bi mi dobro došao.”

Knjigu možete kupiti na svim Tisak media centrima, na Tisak kioscima, a ako je naručite preko Žutiklik.hr uz vašu knjigu ide originalni potpis te poklon iznenađenja. Cijena knjige je 69,90 kuna. Požurite i nabavite svoj primjerak. 

 

Prvu knjigu hrvatskog youtubera TheSikrt "Gola istina: Bez cenzure", u kojoj otkriva sve tajne o svom životu i pismo tajne obožavateljice, možete kupiti na svim Tisak prodajnim mjestima, u Tisak Media Centrima i na Žutom Kliku po cijeni od 69,90 kuna. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve