Bez srama 217 pregleda 08. lipnja 2024.

TikTokerica tvrdi: Blizanka je išla na posao umjesto mene

canva

Neki smatraju da je sve izmislila samo kako bi dobila preglede na TikToku

Jedna je kreatorica na TikToku u viralnom videu ispričala kako je poslala svoju sestru blizanku da umjesto nje neko vrijeme ide na posao kako bi ona mogla otići na odmor, piše Her.

Ari i Noe blizanke su koje su iznimno popularne na društvenim mrežama, samo na TikToku imaju više od 800 tisuća pratitelja, a ova njihova priča naišla je na različite reakcije.

POGLEDAJTE VIDEO:

@chance_twins WE MESSED UP 🥲🥲🥲🥲 @Chance Twins #fyp #twins #boss #work #greenscreen ♬ I Can Do It With a Broken Heart - Taylor Swift

No, nisu samo neki gledatelji reagirali burno na ovo njeno svjedočanstvo. Naime, njen šef, kojeg je u screenshotu nazvala 'John', i sam je došao do njihovog videa pa joj je poslao ljutiti mail.

Napisao je kako je "zgrožen" njenim TikTok video priznanjem i nepoštivanjem svog poslodavca i tvrtke u kojoj radi, a što je pokazala ovakvim postupanjem. Zatražio je od nje objašnjenje za ovakvo ponašanje i rekao kako je zaslužila upozorenje za ovaj svoj nezakonit postupak.

Iako je ovo nekima bio legendaran potez, neki su je u komentarima napali, dok su neki napisali kako je vjerojatno sve izmislila zbog pregleda. A što vi mislite?

Tvoja reakcija?