Bez srama 16 pregleda 15. rujna 2016.

Tinejdžerici (16) prijetili škarama, pa je dizajnirala aplikaciju za žrtve nasilnika

Natalie
Facebook

Škola ponekad može biti okrutno mjesto, i nisu svi sva djeca jednako dobra u snalaženju i pronalaskom svog mjesta pod suncem.

Ili za stolom u menzi ili pod odmorom. 

Upravo za vrijeme ručka i velikog odmora netko se može osjećati najviše usamljen i zato je Natalie Hampton (16) iz Sherman Oaksa u Kaliforniji osmislila aplikaciju koja će pomagati klincima koji imaju problema sa snalaženjem. Natalie je i sama cijeli sedmi razred provela usamljena za ručkom u svojoj školi koju su pohađale samo cure. Zato što nije imala svoju 'kliku', pretrpjela je nekoliko teških epizoda od strane nasilnih djevojčica, poput prijetnje škarama i podmetanja noge u hodniku. 

 

Uvijek sam planirala bijeg iz učionice u slučaju da me opet napadnu..., iskreno je Natalie progovorila za Daily News.

Ona sada pohađa drugu školu u kojoj je sretna, ali nije zaboravila što je proživjela. Zato je odlučila osmisliti besplatnu aplikaciju kojom će pomoći osobama koje imaju sličan problem. Zove se 'Sit with us' (aluzija na scenu iz filma Mean girls) koja olakšava ljudima da pronađu nekog s kim će sjesti. Učenici se mogu predstaviti kao ambasadori koji ostavljaju otvorene pozivnice za za svakoga tko sjedi sam. 

 

Hvalevrijedna inicijativa koja će scene poput ove iz filma u stvarnom životu učiniti manje čestima:

 

via GIPHY

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?