Bez srama 372 pregleda 24. listopada 2016.

Tjedni horoskop: Djevica se bavi izgledom, Jarca čeka ljubav

Horoskop
Cool redakcija

Na početku tjedna volimo saznati što je svemir naumio za nas

Ovan

Sposobnost uvjeravanja bit će vaš as u rukavu među prijateljima. Nametnut ćete se nekome uvjerljivim nastupom i stavom. Ne dopustite da vas na putu do cilja zaustavi nečija kritika. Vaš će ljubavni život biti prilično uzbudljiv i intenzivan. Izlasci, proslave ili putovanja omogućit će zanimljiva poznanstva, a nekim samcima ovog znaka donijeti i novu ljubav.

via GIPHY

Bik

Započet ćete više manjih poslova, a gotovo ništa ne privesti kraju. Živcirat će vas postupci kolega koji će se neodgovorno odnositi prema obavezama, dok će vas profesori okriviti za tuđe propuste. Imate li prilike zdušno uroniti u kakav hobi, svakako si priuštite odmak od jednolične svakodnevice i napunite životne baterije.

Blizanci

Financije se u vašem životu napokon sređuju. Očekujte naplatu starog duga ili zaigrajte neku igru na sreću. Stečena razina obrazovanja i vještine na kojima ste ustrajno radili, pokazat će se isplativim ulaganjem u vlastitu budućnost. Uvjerit ćete se da trud i napori nisu bili uzaludni.

Rak

Ne stvarajte nikakve dugoročne planove, nego malo po malo izvršavajte svakodnevne zadatke. Nećete podnositi kritike na svoj račun, pogotovo ako dolaze od osoba koje ne cijenite. Ako ste bez stalnog partnera, uvećana je mogućnost ulaska u novu vezu. Neće vam nedostajati prigoda za flert i zabavu.

Lav

Niste u dobroj intelektualnoj formi. Mnogo toga bitnog će vam promicati, dok ćete preveliku pozornost davati stvarima koje toga nisu vrijedne. To bi vas moglo dovesti u neke neugodne situacije. Sve vezano sa školom s mukom ćete završavati ili ostavljati nedovršenim. Mnogo bolje će vam ići društveni kontakti i druženja.

Djevica

Više pozornosti posvetit ćete svom izgledu, pa biste mogli pribjeći strožim dijetama kako biste ljeto dočekali u top formi. Ljubavni odnosi mogu biti poljuljani nedostatkom vremena ili sluha za partnerove riječi. Morat ćete se nečega odreći kako biste udovoljili dragoj osobi. No neće vam biti žao kad vidite koliko to drugu stranu raduje.

 

via GIPHY

Vaga

Puni ste energije pa ćete ambicioznije ostvarivati zamisli. Osobito će vam biti važan privatni život, pa će mnogi doživjeti burne promjene. Slobodni će imati prilike ostvariti vezu, dok će oni koji se nalaze između dvije ljubavne prilike napokon odlučiti za jednu. Koristit će vam izlet, upoznavanje novih ljudi i promjena sredine.

Škorpion

Morat ćete uskladiti razlike u stavovima i mišljenjima s ukućanima, ne želite li da dođe do burnih rasprava. Nećete biti u psihozičkoj formi, pa će vas nakon takvih događaja pratiti osjećaj iscrpljenosti. U krugu odabranih pronaći ćete zadovoljstvo i puniti baterije. Povjerite partneru svoje probleme, ne držite nezadovoljstvo u sebi.

Strijelac

Ako ste posljednjih dana razriješili dvojbe, pa i odnose s nekim ljudima, vaša svakodnevica dobiva drukčiji smisao. Iako ćete još biti pod dojmom prošlih situacije, znat ćete da ste napravili najbolje što ste mogli. Bit ćete u potrazi za srodnom dušom, s nekime koketirati i biti zavodnički raspoloženi.

Jarac

Planetarni položaji olakšavaju vam snalaženje u ljubavnom životu. Veliki su izgledi da vam se ispune ljubavne želje, no ostanete li kod kuće, moći ćete i dalje samo maštati o njima. Predlože li vam kolege druženje nakon škole, prihvatite – nečim ćete se ugodno iznenaditi.

 

via GIPHY

Vodenjak

Većina školskih zadataka odvijat će se kao po loju. Iako Marsov položaj upućuje da će vam za rješavanje istih trebati više vremena i energije, mnogi će spojiti ugodno s korisnim i pronaći zadovoljstvo u onom što rade. Slobodnima će ljubavni događaj promijeniti životne prioritete – osoba u koju ste zaljubljeni pozitivno djeluje na vas.

Ribe

Posvetite se isključivo svojim poslovima i ne rješavajte probleme onih koji to od vas ne traže. U protivnom ćete si na vrat natovariti tuđe brige, dok druge neće biti previše briga za vaše. U ljubavi će se nešto odvijati skriveno. Mogla bi vas privući zauzeta osoba koja će otvoreno flertati, pokazujući neozbiljne namjere.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?