Bez srama 14006 pregleda 27. travnja 2021.

Tko je Anja Blagojević, cura u koju se zaljubio Baka Prase?

Anja Blagojevic/Instagram

Baka Prase danas je objavio video s djevojkom Anjom Blagojević, povodom njihove prve godišnjice viđanja i veze. Iako u videu nije otkrio njezino ime, kasnije je objavio nebluranu fotografiju s njom, pa pratiteljima nije dugo trebalo da je pronađu. O njihovoj se vezi šuškalo i ranije, a mi smo se potrudili i malo istražili tko je Anja, djevojka na čiji je šarm 'pao' poznati youtuber.

Anja Blagojević je model, influencerica i fitness trenerica, a rodom je iz BiH

Anja je rođena 20. veljače 2000. godine u Bosni i Hercegovini. Dakle, nedavno je proslavila 21. rođendan. Visoka je 167 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči, a osim bosanskog, govori još tri jezika, engleski, njemački i srpski, stoji na stranici Model Management. 

Anja se bavi fitnessom, profesionalna je trenerica, a osim toga je i model te influencerica. Na Instagram profilu trenutno je prati više od 209 tisuća ljudi, a svaka njezina objava skuplja i do 50 tisuća lajkova

Sportom se bavi od malena, a sad pomaže drugima u borbi s kilogramima

Osobna je trenerica za 'MoveMe', a sportom se bavi otkako je bila klinka. 

"Anja se od malih nogu zanima za fitness, a od 17. godine ozbiljno trenira. Završivši IFBB fitness tečaj i proučivši pravilnu prehranu, započela je preobražaj vlastitih tjelesnih ciljeva. Odlučnošću i predanošću prirodno su uslijedili rezultati. Sada se posvetila pomaganju drugima da naprave isto. Ona je certificirani kondicijski trener i osoba koja će te definitivno natjerati da se pokreneš", stoji u opisu njezina profila na stranici MoveMe.com. 

Na toj stranici možete pronaći i nekoliko Anjinih videa s vježbama pa se možda napokon natjerate na neku tjelesnu aktivnost - čak i kad ste kod kuće! 

Na TikToku je prati 40 tisuća ljudi

Iako je na Instagramu već skupila mnogobrojnu publiku i obožavatelje, nedavno je krenula snimati i za TikTok. Prvi video na TikToku Anja je izbacila u veljači. Snimila je kako priprema rođendansku tortu, a trenutno na TikToku ima nešto više od deset videa. 

Na TikToku je prati gotovo 43 tisuće ljudi, a dosad je skupila i više od 180 tisuća lajkova. Osim recepata, Anja za TikTok snima i vlogove, skečeve i viralne izazove. 

@anjablaa

🥰🥰🥰 ##fyp

♬ original sound - Erica 🌸

Nedavno je tako snimila izazov u kojem je dečku - sad već svi znamo da je to Baka Prase - poslala svoj selfie i čekala njegovu reakciju. Baka joj je na selfie odgovorio: 'Ma kjutiša siii Taj vide je pogledalo gotovo 200 tisuća ljudi.

Anja i Baka Prase upoznali su se prije četiri godine

Baka Prase u svom je novom videu priznao kako je Anju prvi puta upoznao kad je njoj bilo 17 godina. On je tada imao 21 godinu.

Možda te zanima... Baka Prase objavio video s curom za prvu godišnjicu

Nisu odmah 'kliknuli', ali kasnije su jednostavno popustili i 'pali' na šarm jedno drugoga. Sad su u vezi već četiri mjeseca, a viđaju se već godinu dana, kako Baka otkriva u svom najnovijem videu.

 | Autor: bakaprase@instagram bakaprase@instagram

Za godišnjicu je Baka Anji poklonio velikog, plišanog medu koji svijetli, a usput ju je iznenadio time što je njezinu reakciju snimio, a onda i objavio na YouTubeu. Ona mu, ipak, nije zamjerila. Kasnije su objavili i zajednički selfie na njegovom Instagram storyju. 

Mi im želimo još puno, puno godišnjica i najviše sreće i lijepih trenutaka. Kako je napisala jedna njegova obožavateljica u komentaru: "Kakav god on bio, voljeli ga ili ne, ZASLUŽIO JE DA NAPOKON NAĐE I OSJETI LJUBAV." E pa, Bako, neka je sa srećom!

 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • FRANKASS

    Pozdrav svima vama, molim vas, ne ako vaša banka odbije dati zajam ovdje je sjajan ideal za vas, želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedočenju. Zajam sam dobio 1. siječnja 2021. preko gospođe Vldimire Franke, dala ... prikaži još!