Bez srama 2004 pregleda 02. svibnja 2019.

Tko je ona? Prate je tisuće ljudi, a dosad joj nisu vidjeli lice

irene berzero/instagram

Ova cura na Instagramu objavljuje fotke, ali ni na jednoj joj se ne vidi lice...

Irenu Berzero nazivaju jednom od najatraktivnijih Talijanki, no nitko joj nikad nije vidio lice, zato što na Instagramu objavljuje fotke na kojoj joj je lice uvijek odrezano. No, netko je u javnost pustio njezinu 'punu' fotku i napokon je otkriveno kako zapravo izgleda, iako su se i ranije fotke njenog lica mogla naći na Internetu, samo je trebalo malo više 'kopati'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Outfit of the day ♥️ #pullover #fashionpost #ireneberzero

Objavu dijeli Irene Berzero (@ireneberzero)

Bloganjem i influencanjem se počela baviti, rekla je jednom, sasvim slučajno 2013. godine, a nakon što je pokrenula svoj modni blog, ljudi su se 'uhvatili' i počeli je masovno pratiti.

Danas je na Instagramu prati gotovo 70 tisuća ljudi, a postala je poznata upravo po fotkama na kojima joj se vidi isključivo tijelo, a lice ne. 

Irene je nedavno i sama objavila fotku na kojoj joj se vidi lice iz profila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obsessed with this dress ♥️ #longdress #highheels #ireneberzero

Objavu dijeli Irene Berzero (@ireneberzero)

Iako je dosad išla na kartu misterioznosti, ni nakon što je otkriveno kako izgleda nije joj pala popularnost. Ali, čak je i ona manje popularna od djevojke iz Hrvatske o kojoj smo nedavno pisali.

Možda te zanima... Tko je ova cura iz Zagreba koju prati milijun ljudi?

 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Hahaha ma jel?