Bez srama 5158 pregleda 09. veljače 2019.

Tko se to pridružio Hani i Goranu u izlasku?

hanii_official

Što njih troje rade zajedno? Pitaju se brojni fanovi

Anezi, jedna od bivših natjecateljica showova 'Gospodin savršeni' i 'Big Brothera', objavila je story na svom Instagramu na kojem je u izlasku s golupčićima Goranom i Hanom, i svi fanovi se pitaju - kako to da njih troje zajedno izlaze?

 | Autor: anezi/instagram anezi/instagram

 | Autor: anezi/instagram anezi/instagram

Iako su Anezi i Hana zapravo bile okej frendice tijekom showa, ipak su bile konkurencija, ali čini se da su se nakon showa nastavili družiti - u troje. 

Goran i Hana izgledaju prilično zaljubljeno na snimci, dok im Anezi pravi društvo, a čak su se našalili da je ona 'držač svijeće' u ovom slučaju. Što vi mislite o njihovom druženju?

NISTE SPREMNI! U nedjelju vas očekuje još neviđeni glazbeni hit u izvedbi Svenkyja i dide Tonija! Izlazi u 11 sati, pratite nas.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hahaha maaa jel??