Bez srama 12458 pregleda 02. prosinca 2020.

Kažu zvijezde: Djevice će u brak s nekim od ova tri znaka

Facundo Arrizabalaga/REUTERS/PIXSELL, Canva

Tko je to suđen Djevicama? Pa, čini se da astrolozi imaju odgovor. Ova su tri znaka navodno najkompatibilnija nježnim i emotivnim Djevicama i za jedan od ta tri znaka će se Djevice najvjerojatnije vjenčati. Evo o kojim se znakovima radi.

1. Bik

via GIPHY

Bikovi i Djevice savršeno funkcioniraju i sposobni su izgraditi savršen bračni odnos, pun razumijevanja, ljubavi i prijateljstva. Ova si dva para nikada neće dosaditi, stalno će pronalaziti nove zajedničke teme i interese, ali pritom neće imati konstantnu želju i potrebu za promjenama. Promjene će, u malim dozama, kod njih dolaziti prirodno i kretati se pozitivnim putevima. Njih se dvoje zajedno osjećaju najsigurnijima i njihov dom uvijek će zračiti toplinom i lijepim osjećajima, piše Bustle.

2. Rak 

via GIPHY

Rakovi i Djevice nisu najsličniji znakovi na svijetu, ali se savršeno nadopunjavaju. Njihov je odnos uvijek odnos prepun strasti i fizičke privlačnosti, no kad se do kraja zaljube, emocije i osjećaji iskaču u prvi plan i slijede planovi o zajedničkom životu, domu i obitelji. Oba su znaka vrlo otvorena oko svojih emocija i ne srame se priznati što osjećaju ili što ih u nekom trenutku muči, pa svaku nesuglasicu mogu riješiti vrlo brzo, razgovorom. Rakovi cijene odanost i posvećenost Djevica, dok Djevice cijene romantičnu i nježnu stranu Rakova. I baš zato njihova veza savršeno funkcionira. 

3. Jarac

via GIPHY

Jarci su, pak, veoma slični Djevicama i to ih čini savršenim parom. Praktični su, radišni i ambiciozni te jedno drugoga potiču da iz dana u dan budu još uspješniji i bolji u onome što rade. I jedan i drugi znak ne vole srljati ni u što, za sve vole uzeti malo vremena i o svemu vole dobro razmisliti prije nego nešto učine i to ih čini savršenima u zajedničkom odnosu. No, iako vole stvari raditi polako, jednom kad se preko ušiju zaljube, spremni su početi planirati zajedničku budućnost. Djevice će se s Jarcima uvijek osjećati maženo, paženo i sigurno u zajedničkom domu.

Tvoja reakcija?