Bez srama 622 pregleda 28. rujna 2016.

Trikovi za uspješno flertanje za NJU i NJEGA

Ljeto i ljubav
Dreamstime

Dečke uzbuđuju cure koje su sigurne u sebe - odvaži se i ostavi ga bez teksta... A na što su slabe cure?

SAVJETI ZA CURE

Već te umara hrpa frendičinih savjeta o tome kako ga zavesti? Mnoge cure smatraju da je dečkima važno samo kako netko izgleda, odnosno da im se sviđaju samo seksi odjevene cure. No iako su dečki vizualni tipovi, vjerovali ili ne, to im ipak nije najvažnije. Iako će većina njih primijetiti atraktivne cure, to ipak nije dovoljno da bi opstala privlačnost među vama. Dečke uzbuđuju cure koje su sigurne u sebe, pa poradi na samopouzdanju. Osobe koje zrače samopouzdanjem automatski su neodoljive. Dečki vole cure oko kojih se treba potruditi, zato doziraj svoju naklonost prema njemu. Poigravaj se s njim. Recimo, kad se ljubite, ne ljubi mu samo usne, već i vrat. 
Ili primjerice, kad prvi put dođe kod tebe, nigdje ne piše da morate ići dalje od ljubljenja i maženja. Tako će samo imati još veću želju za tobom, a ti ćeš imati vremena za smišljanje trikova s kojima ćeš, uz našu malu pomoć, izludjeti kojeg god frajera poželiš!

Namami ga svojim zavodljivim osmijehom

Ako ga želiš oboriti s nogu, budi dama. Hodaj lagano, sjedi pristojno i imaj stav da znaš što želiš. Dečki ne vole brbljavice koje nemaju ženstveno držanje. 

Zaželjela si se maženja?
Stavi nekoliko kapi svog omiljenog parfema! Kad osjeti kako divno mirišeš, neće ti moći odoljeti! To je sigurno!

Iznenadi ga
Pokušaj svaki put biti drugačija. Dečki vole kad ih djevojke zavode. Zato budi odlučna. Izvedi ples samo za njega.
Ponekad je dovoljan samo otkopčan gumb na košulji da ne skida pogled s tebe. Ne znači da uvijek moraš nositi minice, cipele s visokom petom ili dekolte.

Probaj nešto novo, pusti mašti na volju
Ako ste zbilja jedno za drugo, pored njega se uvijek trebaš osjećati opušten. Šapni mu na uho što bi voljela raditi. On će ostati bez teksta, ali će ti želji sigurno ispuniti.

SAVJETI ZA DEČKE

Ne postoji univerzalni recept o tome kako zavesti curu, no postoje neke smjernice :)
Simpatije te izluđuje svojim malim flert trikovima, a ti ne znaš kako uzvratiti? Iako proces zavođenja djevojaka predstavlja kompliciran posao za mnoge dečke, postoje vrlo jednostavni savjeti koji ju mogu navesti da poludi za tobom. Vjerovao ili ne, nema tu neke velike filozofije. Za početak je važno znati da žene obožavaju komplimente! I male pohvale dovoljne su da osvojiš njenu naklonost.

Žene vole kad se pokraj muškarca osjećaju kao kraljice. Samo slatka mala pusica u usta, čelo, obraz ili vrat može je izbaciti iz takta. To je geste koja puno govoi i savršen način za početak izmjene nježnosti. Cure na to nisu nimalo imune, pogotovo kad je riječ o iznenadnim poljupcima ili zagrljajima.

Preuzmi kontrolu nad situacijom. Vodi računa o govoru tijela. Uspostavi kontakt s očima i nježno je dodirni preko ruke ili obraza. Samo dodir u kutu usnama može učiniti čudo. 

Kad je ljubiš, koristi i ruke koje će pratiti vaše poljupce. Uši su osjetljiv dio našeg tijela, a potreban će ti biti samo jedan mali dodir kako bi se ona naježila. Cure vole kad pažnju posvetite njihovom struku. Pazi je li škakljiva. Želiš je zavesti, a ne nasmijati!
Jedan od najsenzualnijih poljubaca je onaj na vratu. Mnoge djevojke polude već na manji dodir, a kamoli na jedan strastveniji poljubac.

Ako se žali da je boli noga, ruka ili vrat, ti se kao pravi pažljivi dečko možeš ponuditi da je izmasiraš. To će je sigurno opustiti. 

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?