Bez srama 9443 pregleda 28. studenoga 2018.

Ovi horoskopski znakovi se međusobno ne podnose

thematimes / instagram

Saznaj s kojim znakom si ti najgori mogući par i nikako se ne bi složili

Pri upoznavanju osobe često nas zanima što je u horoskopskom znaku. To je zato što znamo kako se neki znakovi slažu bolje, neki lošije. To je tako zbog toga što postoje četiri različite vrste elementa u zodijaku. Vatra (Ovan, Leo, Strijelac), Voda (Rak, Škorpion, Ribe), Zemlja (Bik, Djevica, Jarac) i Zrak (Gemini, Vaga, Vodenjak).

Kako će se jedan znak slagati s drugim ovisi o kompatibilnosti elementa kojem pripadaju, kao što se naprimjer voda i voda, ili voda i zemlja dobro slažu. Kada je riječ o kvaliteti znaka, postoje tri vrste: kardinalna (Ovan, Rak, Jarac, Vaga),  fiksna (Leo, Škorpion, Taurus, Aquarius) i promjenjiva (Strijelac, Riba, Djevica, Blizanci). Kakvoća znaka ukazuje na različite temperamente u načinu na koji reagiraju ili rješavaju probleme. Osim toga, astrologinje Katie Huang and Paula Pavlova otkrile su za Bustle s kojim se znakom tvoj najmanje slaže.

1. OVAN (21. ožujka- 19. travnja): RAK

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas Vibes🎄 via @_shoushou__ by @mangorabbitrabbit #christmas

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Iako su Ovan i Rak oboje kardinalni znakovi, Rak je osjetljiviji. Tolika osjetljivost može ponekad biti previše za Ovnove. isto tako, Ovnova tvrdoglavost i samodopadnost mogu za Raka biti prevelik zalogaj.

2. BIK (20. travnja- 20. svibnja): ŠKORPION

Ova kombinacija može biti ili dobitna, ili potpuni promašaj. I jedan i drugi skloni su međusobnom prelaženju granica. Ovo je odnos u kojem niti jedan ne zna kad je dosta. Zbog toga njihova priča završava brzo kao što je i počela.

3. BLIZANCI (21. svibnja- 20. lipnja): DJEVICA

Djevice su poznate po organiziranosti i rutini što je u sukobu sa spontanošću koja odlikuje Blizance. Njihov spoj može rezultirati tjeskobom kod Djevica i osjećajem zapostavljenosti kod Blizanaca. Zato je komunikacija iznimno važna za odnos ova dva znaka.

4. RAK (21. LIPNJA- 22. srpnja): JARAC

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autumn Vibes 🍁 via @fashion_inspoz by @madeleinee_p #autumn

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Rakovi mogu biti iznervirani Jarčevom neustrašivošću i strogošću. Rakovi stoga često imaju osjećaj nevidljivosti u društvu, ako se u njemu nalazi Jarac. To kod Raka budi osjećaj posesivnosti i Rak tada čini sve kako bi zadobio pozornost.

5. LAV (23. srpnja - 22. kolovoza): LAV

Dva Lava mogu predstavljati najveće protivnike jedan drugome. Oboje žele biti glavni i niti jedan nema naviku popuštanja. Zbog toga često nisu dobra kombinacija. Ali, ako uspiju kontrolirati svoj ego, zajedno mogu donijeti velike promjene u društvu i svijetu.

6. DJEVICA (23. kolovoz- 22. rujna): RIBE

Djevice su, kao što smo već rekli, poznate po organizaciji, ali i usporenosti te praktičnosti. Ribe su, nasuprot tome, veoma neizravne pa se Djevice u njihovom društvu često osjećaju zbunjeno i nikada ne znaju na čemu su.

7. VAGA (23. rujna- 22. listopada) VODENJAK

Vaga je usredotočena na ispravno i pogrešno dok Vodenjak vjeruje kako je svako pravilo podložno izmjenama te kako cilj opravdava sredstvo. Kompromisom, ova dva znaka zapravo mogu ostvariti veoma zanimljiv odnos.

8. ŠKORPION (23. listopada- 21. studenog): LAV

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beautiful Style Yay? Follow @zeynepkalkan 💓#styleblogger

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Lav izvlači najgore iz Škorpiona jer ima potrebu znati sve pojedinosti iz njegova života. To može ometati samozatajne Škorpione u njihovoj - samozatajnosti. Odnos ima budućnost samo ako Škorpion iznese svoje granice, a Lav ih ispoštuje.

9. STRIJELAC (22. studeni- 21. prosinca): JARAC

Iako se ta dva znaka međusobno podudaraju u Zodijakovom kotaču, njihov pristup prema rješavanju ciljeva ili izazova potpuno je drugačiji. Jarac je spor, postojan i strpljiv. Strijelac je brz, impulzivan i usmjeren na sanjarenje. Zbog toga bi vas borba s Jaracem mogla frustrirati.

10. JARAC (22. prosinca - 19. siječnja): RAK

Potreba raka za pažnjom će iscrpiti Jarca, koji više vjeruje u samoljublje. Rakovi su prirodno osjetljivi i emocionalni zbog utjecaja vode. Iako ih možda i ne razumijete, važno je da to pokušate. Ako možete pronaći načine kako dopustiti da se Rak u vašem životu osjeća kao da je voljen i zbrinut, to će zadržat frustracije u vašem odnosu na minimumu.

11. VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače): ŠKORPION

Škorpionove intenzivne vibracije  narušene su hladnim i nezavisnim Vodenjakom. Kada Škorpioni želi tebe, oni doista želi tebe. To su tipovi koji će vas obasipati ljubavlju i pažnjom. Iako bi to bilo sjajno za bilo koji drugi znak, to baš i nije ono što Vodenjak želi. Ali, Škorpioni prije svega cijene iskrenost, pa, ako vam se i ne sviđaju, recite im to.

12. RIBE (19. veljače - 20. ožujka): NEMA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas Vibes ❄️ via @stylewithfashion_ by @sarasi__ #christmas

A post shared by Fashiongals (@fashiogalsz) on

Ribe su vjerojatno jedini znak koji će se povezati sa svima, barem u početku. "One suosjećaju i pune su empatije. To ih čini obožavateljima većine ljudi koje susreću. Često u svemu tome, ribe zaborave misliti na sebe", izjavile su astrologinje.

 

JoomBoos i ove godine organizira najbrutalniji party - VIDEOSTAR PARTY powered by A1 Hrvatska! 16. prosinca u 18h u Tvornici kulture proglasit ćemo Videostar pobjednika i napraviti najveći YouTube party u regiji! Osiguraj svoju ulaznicu na: bit.ly/videostar_partygodine i druži se s JoomBoos youtuberima i onima koji će to uskoro postati. Ovo ne smiješ propustiti! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • girllll

    ohooo😈
  • mala_loodacha

    ajoooj