Bez srama 1740 pregleda 11. studenoga 2019.

U ovoj trgovini su zabranili puštanje božićnih pjesama

screenshot/youtube/HRT

Možda ti zvuči čudno, ali kada saznaš o čemu je riječ sigurni smo da ćeš se složiti s odlukom vlasnika trgovine...

Okej, Božić je puno više od glazbe, jasno nam je. No, ima li ljepšeg osjećaja kad šetaš okićenim ulicama i čuješ božićne pjesme? Nema? Mi se slažemo. No, ne slažu se baš svi s ovime.

'Naš tim je sretan zbog ove odluke'

via GIPHY

Vlasnik trgovine The York Gin Shop u Velikoj Britaniji je odlučio svojim radnicima dati odmor od cheesy glazbe, koja uključuje i popularne božićne hitove. Tako je donio odluku da se u njihovoj trgovini više neće puštati glazba koja je snimljena nakon 1960. godine. Zašto? Ne uklapa se u tradicionalnu vibru njihove trgovine.

"Naš tim je sretan zbog ove odluke", rekli su iz trgovine.

via GIPHY

Uvjereni su da će ovom odlukom usrećiti i svoje kupce i radnike jer imaju dovoljno veliku playlistu zbog koje se pjesme neće ponavljati više od dva puta tjedno. Wow. Svaka čast.

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..