Bez srama 3594 pregleda 24. listopada 2017.

Uz 10 trikova postani prava zavodnica

Ako ste se ikada pitale kako dati nekom dečku do znanja da vam se sviđa, tu je taj čarobni flert! Uz par trikova postani majstorica kojoj nitko neće moći odoljeti

Nisi toliko uspješna u flertanju i svaki put kada uspostaviš komunikaciju sa svojom simpatijom jednostavno ne znaš što bi rekla i kako bi se ponijela? Ne brini, imamo rješenje za tebe. 

Stajemo na kraj mukama s flertanjem i donosimo ti deset savjeta.

1. Kada prolaziš pored njega, nabaci najslađi osmijeh na svijetu i pozdravi ga. Ne mora to biti prezavodljiv pozdrav, ali dovoljno interesantan da će o tebi razmišljati cijelo vrijeme. 

via GIPHY

2. Ignoriraj ga, ali ne predugo da se ne ohladi. Ako ti je poslao poruku pričekaj neko vrijeme da mu odgovoriš, jer ćeš mu tako dati do znanja da ti nije prvi na pameti. 

via GIPHY

3. Posudi njegovu kapu ili hoodicu. Idete zajedno u školu i pod velikim odmorom družite se u istoj ekipi? Posudi njegovu kapu ili hoodicu pod izlikom da ti je hladno, a on će do kraja dana imati tvoj miris na svojoj odjeći. 

via GIPHY

4. Budi samouvjerena. Dečkima je seksi kad je cura samouvjerena i sigurna u sebe. Naravno, postoji granica između samouvjerenog i umišljenog, a nijedan dečko ne voli umišljene cure. 

via GIPHY

5. Obrati pažnju na stvari koje voli. Ako u nekom razgovoru spomene koji bend voli ili kakvu muziku sluša, to ti može biti idealan okidač da započneš razgovor kada ste solo. Uostalom, mislit će da si cool. 

via GIPHY

6. Kada ste sami približi mu se, tj. budi dovoljno blizu da te želi poljubiti, a dovoljno daleko da ne budeš prenapadna. 

via GIPHY

7. Stavi naglasak na svoje usne. Kada vodite razgovor izvadi iz torbe labelo ili sjajilo za usne i nanesi ga polako i detaljno, tako da ima vremena proučiti tvoje usne. 

via GIPHY

8. Pozovi ga van. Ako misliš da između vas ima dovoljno kemije i sigurna si da se i ti njemu sviđaš, napravi prvi korak. Napiši mu nešto u stilu ”Što radiš večeras?”, a ako ti ne odgovori kroz sat vremena pošalji mu da si poslala poruku na krivi broj. 

via GIPHY

9. Pošalji mu DM na Instagramu kada objavi neki smiješan story i nabaci neku foru. Dečki vole zabavne cure. 

via GIPHY

10. Ostavi ga zainteresiranim za još. Kada završite s prvim poljupcem, odmakni se od njega, poljubi ga u obraz i reci da moraš ići. Poludjet će i jedva će čekati sljedeći put da se vidite. 

via GIPHY

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 | Autor:

Tvoja reakcija?